dimarts, 27 de setembre de 2011

Crumble de préssec

Ja he arribat de vacances i no me’n puc estar de publicar una recepta!
He trobat a faltar la rutina de seguir cada dia les receptes que es van publicant, però ja me posat al dia!
No vaig poder presentar la recepta d’aquest mes a la pàgina de whole kitchen, ja que allí on estava de vacances no vaig tenir cap ordenador a mà. M’ha fet ràbia ja que aquest més era el primer que començava a participar a les receptes dolces d’aquest blog. Però em tindré que esperar al més que bé. Així doncs,  ja que he vist publicades moltes receptes d’aquesta, publicaré aquí la que vaig fer jo, fent la meva aportació personal.
No ho havia provat mai i la veritat és que em va encantar, un postre per deleitar qualsevol paladar.



En primer lloc, que és un crumble:
El crumble  és un pastís fet amb  fruita originari de la cuina anglesa. S’elabora amb diverses fruites a les que es recobreixen amb una massa de farina, mantega i sucre, tot junt s’introdueix al forn. Se sol servir acompanyat de natilles, gelat o compota de diferents fruites. Se sol servir calent després d’ una menjada.

Ingredients per la base de fruita:
4 préssecs
3 cullerades de sucre moreno
Suc de ½ llimó

Ingredients per cobrir la fruita:
250gr. de mantega freda en trossos
100gr. de sucre moreno
120gr. de farina
4 o 5 nous pelades

En primer lloc, posar la fruita pelada i tallada en trossets en un vol pla apte per al forn.
Repartir per damunt el sucre i regar amb el suc de llimó.
Després fem la cobertura: barregem la mantega, el sucre la farina i les nous trossejades (no molt petites) fins que quedi homogeni.
Cobrir per damunt de la fruita i posar al forn prèviament escalfat (dalt i baix) a 200° durant 35 o 40 minuts. Fins que es dori la cobertura.

A disfrutar!! 


6 comentaris:

  1. Guauuu quina bona recepta!!! m'encanten els prèssecs, els hem d'aprofitar que ja s'acaben!!! petons i bona tornada!!

    ResponSuprimeix
  2. Jo tambe fa poc que la vaig tastar i ara ja estic desitjant fer un altre combinació de fruites.

    Benvinguda
    Petons

    ResponSuprimeix
  3. Els préssecs són sempre un encert i en aquesta recepta segur una grata sorpresa ... També va ser la meva primera vegada i ens ha encantat
    petons

    ResponSuprimeix
  4. Quina sorpresa de recepta, he Roser? a mi personalment m'ha encantat de lo fàcil que és de fer-la!
    La teva elecció m'agrada molt, fruita súper madureta en aquesta època.
    Petonets

    ResponSuprimeix
  5. benvinguda!!!! més val tard que mai, no???? encara no n'he fet mai, però en tinc moltes ganes!!! petonets bonica

    ResponSuprimeix

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.