La recepta l'he tret del llibre de l'Alma: Objetivo tarta perfecta.
Proveu-la segur que us agrada està deliciosa!!!!
Ingredients: Jo he posat una mica menys de sucre a la massa, i una mica menys de quantitat de sucre i mantega a la crema, perquè no resulti tant dolç i empalagós, però aquí us deixo la recepta original.
Pel bescuit: Motlle de 18cm de diàmetre.
150gr. de xocolata blanca trossejada
150ml. de llet
180gr de mantega a punt de pomada
200gr. de sucre (en el meu cas 100)
200gr de farina
4 ous
2 culleradetes de llevat
Pel farcit i la decoració:
300gr se sucre glaç (en el meu cas 250)
300gr de mantega (en el meu cas 250) a punt de pomada
180gr de xocolata blanca
En un cassó escalfem la llet amb la xocolata perquè es desfaci. Deixem templar.
Encenem el forn a 180 graus. I engreixem el motlle o els motlles.
Batem la mantega amb el sucre fins que s'integrin, incorporem els ous un a un fins que la mescla sigui homogènia. Afegim la farina i el llevat tamisats i batem de nou fins que sigui homogeni. Finalment incorporem la xocolata que havíem desfet i barregem.
Pesem la massa, ja que farem dos bescuits, i posem la meitat en un motlle. Si en tenim dos ho podem fer alhora, si no fem un rere l'altre.
Fornegem uns 25-30 minuts o fins que al punxar notem que ja està fet. deixem templar, ho traiem del motlle i ho deixem refredar a sobre una reixa.
Per la crema, desfarem la xocolata amb cura al microones o al bany maria.
Tamisem el sucre i incorporem en un bol amb la mantega. Batem a màxima velocitat uns minuts fins que la mescla tingui una textura com un gelat. Incorporem la xocolata desfeta i batem 1 minut més.
quan el bescuit estigui totalment fred ja podem muntar la tarta.
Posem crema damunt una base, posem l'altra base i cobrim tot amb la resta de crema.
Ho decorem al gust. Jo he fet els números amb fondant.
Moltes felicitats per ell! Segur que deu estar encantat amb aquest pastis! Petons
ResponEliminaQuin pastís més espectacular! A ma germana i a mi ens encanta la xocolata blanca així que quan hagi de fer-li un pastís ja sabré quin fer-li! :D Ara bé... Crec que agafaré les teves mides dels ingredients ja que em sembla que hi ha massa sucre ^^"
ResponEliminaPerò ja se sap! A l'Alma li encanten les coses ben dolces, hahah!
Petonets :D
Quin festival de xocolata!! Apa, que estarà content el Josep! felicita'l! I felicitats per tu també per aquest pastís tan guapo!
ResponEliminaFelicitats al Josep!! Ha d'estar content amb aquest pastís, que segur que és boníssim...la xocolata em pirra així que em menjaria un bon tall!! Passeu un bon dia i celebreu-ho com cal. Petons
ResponEliminaOstres, quines ganes de tastar un trosset m'han entrat!
ResponEliminaMoltes felicitats al Josep, i a tu pel pastís!
Petons!
Es veu ben esponjós!! Segur que és boníssim Roser i en Josep va estar ben feliç: per molts anys!! Petons
ResponEliminamoltes felicitats al josep! ja disfrutara ja amb aquest pastis!! quina pintassa que te Roser.....ha de ser un vici i més amb xocolata blanca que m'agrada més que la normal! petons
ResponEliminaUn gran pastis per un gran día. Moltes felicitats al Josep!
ResponEliminaQuina delicia!!!!! t´ha quedat un interior perfecte.. i un exterior exquisit.. petons,
ResponEliminaUn pastís perfecte per celebrar com cal un aniversari.
ResponEliminaFelicitats a tots dos!
Per molt anys pel Josep !!! Com el cuides!!!
ResponEliminaSalutacions
Josep Maria
perfecte y molt bonic aquets pastis.
ResponEliminaBONA CASTANYADA
Genial Roser, com sempre! Segur que, a més de xulo, també estava deliciós...
ResponEliminaPetons!
uauuu quina pintassa!!! suposo que el Josep va estar d'allò més content amb aquest pastís tan xulo i bo!!! Felicitats!!!
ResponEliminaDéu n'hi do quin pastís!!!! Ets una artista!!!! De ben segur que el Josep va ser molt feliç amb aquest pastís!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Boníssim!!!!
ResponEliminaFelicitats al joveníssim Josep!
PTNTS
Dolça
Un pastís deliciós! De professional total!! Petonets!
ResponElimina