dilluns, 24 de setembre de 2012

AIG 2012Ja ha arribat un altre any l’Amic Invisible Gastronòmic, d’aquest nom provenen les sigles d’aquest event, i aquest any me apuntat a participar-hi, aquest serà el primer cop que hi participo i em fa tanta gracia!
Em sembla tant divertit...tots els blogs que s’apunten entren en un sorteig per identificar les persones a les quals s’enviarà un regal.

Aquest any s’ha encarregat d’organitzar-ho la Joana de Mis recetas bordadas i el logotip l’ha realitzat la France, la mare de la Palmira.

                                               

Referent als meus gustos com a mode d’ajuda, per la persona que tingui que pensar amb mi amb el regalet, només dir que qualsevol cosa serà benvinguda, m’agraden molt els llibres de cuina, descobrir aliments típics de cada regió i qualsevol condiment o complement original i pràctic.

Tinc unes ganes de saber qui m’ha tocat per poder començar  a investigar i pensar el que puc regalar... 


A part de l’Aig, voldria aprofitar aquesta entrada per agrair un altre premi que m’ha atorgat la Isa de las Recetillas de Isa. Moltissimes gràcies per pensar amb mi; Sou moltes les persones que penseu amb mi en concedir-me aquests premis i la veritat, em sento molt gratificada i contenta cada vegada que penseu amb mi. Moltes gràcies de tot cor.