dilluns, 19 de novembre de 2012

Brownie a la tassa



Aquesta recepta és super senzilla i la tens llesta amb 5 minuts. Si t’entren unes ganes enormes de menjar un bon brownie de xocolata, perquè no fer-ho d’aquesta manera tan senzilla!! Queda realment bo!! I és molt divertit!
Aquest cop m’ha quedat un caputxó semblant a un bolet; m’hagués agradat que quedés una mica per sobre només, però això vol dir que ho tinc que omplir una mica menys, ja sabeu doncs....
Ahh i tinc que dir que he provat vàries receptes i aquesta, amb diferència és la que queda més bona, la massa no queda seca, queda una mica humida i esponjosa...mMMmm quina delícia!!!
La recepta extreta del blog: http://www.larecetadelafelicidad.com, amb un pas a pas molt ben manegat.



Ingredients per 2 tasses (però crec que si ho distribueixes amb 3 també està bé, ja que atipa bastant):
1 ou
4 cullerades colmades de farina
4 cullerades colmades de sucre
3 cullerades colmades de cacau amb pols
3 cullerades colmades de crema de cacau (nutella, nocilla...)
Una punteta de culleradeta de llevadura
6 cullerades de llet
3 cullerades d’oli

Posem tots els ingredients en un bol i ho barregem fins aconseguir una mescla homogènia.
Emplenem les tasses fins la meitat (perquè sinó se’n va tot fora, com m’ha passat a mi jejej). Podem posar algun fruit sec o qualsevol altre ingredient que se’ns ocorri enfonsat (xocolata blanca, melmelada..), així ens ho trobarem per dins...ohh que bo!
Posar al microones a màxima potència 1,45 minuts.

I a menjar!!!

16 comentaris:

  1. Ho vaig fer una vegada, i a casa vam riure molt ja que també ens va pujar molt.. el tornaré a fer. Petons,

    ResponElimina
  2. T'ha quedat espectacular! Jo també en vaig fer un, al bloc. Són bons!
    Marta

    ResponElimina
  3. aquests pastissos individuals són la canya!! i si els pots fer al micro molt millor encara, la de temps i feina que t'estalvies! bona proposta! té mooolt bona pinta! petons

    ResponElimina
  4. que ràpid!" això sí que és una recepta d'emergència! petons

    ResponElimina
  5. Uau! Brutal, fa com riure, la tassa, però aquest brownie sembla boníssim! I ràpid, oi? Bona proposta, Roser! Petonets

    ResponElimina
  6. Pues a mí me parece que tiene una forma bien graciosa, pero sobre todo es que tiene que estar buenísimo
    Bess

    ResponElimina
  7. Hola Roser!!! Un brownie deliciòs, i molt ràpid de fer!!! L'he vist a varies receptes però la veritat és que encara no l'he provat de fer.
    M'encanta com queda inflat...
    Ha de quedar boníssim, oi?
    He vist el teu blog recomenat a RAc1.
    Et felicito. Vindré a veure't més sovint.
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Imaginació al poder! una canya aquests brownies a la tassa.

    ResponElimina
  9. bien graciosa este forma de presentar este brownie a la taza.
    peto

    ResponElimina
  10. Tan ràpid????Això està fet!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  11. Siempre me ha sorprendido en la taza.. Yo hago el brownie de 5 minutos y esta super bueno.. Bss

    ResponElimina
  12. ideal la mini dosis, por cierto Rosser quiero seguirte por e-mail y no veo el enlace:)bsts

    ResponElimina
  13. me encanta, me dejas copiartela??? sé que sí, pues nada, la hago en breve! un besazo oyye y esas magdalenas wowww te han quedado de lujazo nenaaa! otro besito

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.