dimecres, 18 de març del 2015

Pastís de poma

Cada cop passo més temps sense publicar, i la veritat es que m'agradaria reprendre el ritme que havia portat sempre, però de moment faig el que puc...

Així que per fi me animat amb una altra recepta, i un altre cop dolça jejej. 
La vaig treure del bloc Manzana & Canela i us asseguro que està boníssima!

L'aspecte ja ho diu gairebé tot!



Ingredients:

6 pomes
1 got de llet
130gr. de farina
120gr. de sucre
50gr. de mantega
3 ous
2 culleradetes de llevat (tipus royal)


Preescalfem el forn a 180 graus.

Desfem la mantega al microones i reservem. 
Pelem i tallem a trossets 4 de les 6 pomes, les afegim en un vol juntament amb la mantega i la llet i ho triturem fins que quedi homogeni, afegim els ous i el sucre i tornem a triturar fins que s'integri.

Ara afegim la farina i el llevat tamissats i barregem per integrar bé.

Preparem el motlle que portarem al forn, untat amb mantega, hi afegim la mescla i per sobre posarem les 2 pomes restants pelades i tallades en forma que quedi bé. podem repartir una mica de sucre per sobre.

Enfornem uns 45 minuts.

Aquest pastís no és molt dolç, en el meu cas afegiria una mica més de sucre però per als que us agradi suau, aquesta recepta és perfecta.

Espero que us agradi.

13 comentaris:

  1. Ostres, no l'havia vist mai així aquesta recepta, i només et puc dir que fa honor al nom del teu raconet: Quina delícia!!
    Crec que te la segrestaré una mica, jejeje

    Petons

    Cuina d'emergencia

    ResponElimina
  2. benvinguda!! i amb quin postre has tornat!! saps que és el primer pastis que vaig aprendre a fer??! té una pinta semblant al meu!! que bo! ja fa molts anys que no el fagi! petons

    ResponElimina
  3. Ho has dit ben bé!!! Amb l'aspecte.......ho diu tot!! Bona, bona!!!!!
    Petonets!!!
    Olga

    ResponElimina
  4. Todo lo dice esta foto, me encantan todas las tartas de manzana y esta tambien
    Bss

    ResponElimina
  5. Aquesta mena de pastissos de poma esponjosos els trobo boníssims. T'ha quedat de perles, quina pinta que fa!
    Marta

    ResponElimina
  6. Prent-t'ho amb calma, el millor és això, que publiquis quan puguis, i sobretot, quan et vingui de gust. I més si és per fer pastissos com aquest tan bo que has fet!

    Petons!

    ResponElimina
  7. Doncs si, l'aspecte ho diu tot per ell sol. Les tartes,pastissos i postres amb poma em tornen boja totalment... M'encanta quan queden així d'humides i ben denses, com la teva, de debò, son brutals! Es genial per despreés de dinar i encara millor per esmorzar! :3
    Petons deliciosos

    ResponElimina
  8. Guapa, com esta la teva nena?? Segur que molt gran ja!!! Aquest es el tipus de pastis que m'agrada tenir preparat a casa per fer un bon esmorçar de cap de setmana. Me'l guardo que segur que el preparo!! Petons

    ResponElimina
  9. El pastís és un clàssic de cine!!! I sempre va bé tenir-los a mà :)
    I tots tenim èpoques més mogudes que altres així que 'a poc a poc i bona lletra'. Quan puguis i amb calma.
    Petons

    ResponElimina
  10. que rica Roser, me encanta! y te echo de menos! besos

    ResponElimina
  11. Bona bona boníssima... Ja ho dius bé, una delícia.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  12. M.encanten les teves receptes!!!!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.