divendres, 9 de novembre de 2012

Quiche de cansalada i albergínia



Pels que no ho sapigueu:
Una quiche (pronunciació, "quix") és una mena de pastís salat d'origen francès. Consta d'una base de pasta brisa o quebrada crua que s’omple amb una barreja molt líquida de llet, ous i farina, a la qual es poden afegir ingredients al gust, que tradicionalment es decora amb una mica de formatge ratllat abans de coure-la al forn. Una de les versions més típiques i més antigues té el nom de quiche lorraine (quiche de la Lorena), que com a ingredients té cansalada tallada a trossets i ceba també trinxada.
Font consultada: http://ca.wikipedia.org/wiki/Quiche

Aquí us presento una versió fàcil i molt bona.



Ingredients:
1 massa brisa (congelada o fresca)
150gr de cansalada o bacó
½ albergínia o una sencera, al vostre gust
3 ous
200ml. de nata per cuinar
150gr. de formatge ratllat
Sal
Pebre

Encenem el forn a 200°.

Preparem la massa sobre un paper apte per al forn (normalment venen amb el paper), i ho posem en un bol quadrat o rectangular amb una mica de fondària uns 3 o 4 centímetres.

Batem els ous i afegim la nata, el formatge, la cansalada tallada a trossets, l’albergínia tallada a trossets una mica de sal i pebre. Barregem i ho buidem al bol on hi ha la massa.

Ho posem al forn i ho deixem uns 30 minuts.

12 comentaris:

  1. Un plat d'aquells amb el que quedes bé i agrada a tothom.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. M'encanten les quiches i tenen mil i una combinacions possibles. Els ingredients que has triat hi han de quedar ben bons! Bon cap de setmana, bonica.

    ResponElimina
  3. Hola Roser, gràcies pels regals de l'AIG són una pasada!
    Vaig a buscar la recepta de la mermelada que està boniiiisssiimmaaa.
    Seguim en contacte!
    Chiara

    ResponElimina
  4. Hola Roser,
    gràcies pels regals de l'AIG son una pasada. Vaig a buscar la recepta de la mermelada que està bonissimaa!
    Et dec un mail, ho se.
    Seguim en contacte!
    Chiara

    ResponElimina
  5. M'agrada fer-ne, i sempre la fem diferent, obrim la nevera i mirem a veure que hi ha! és molt emocionant i els resultats són sorprenents!!

    ResponElimina
  6. qué bona , Roser, la vull per soparrrrr, bsts

    ResponElimina
  7. jo em quedo amb la teva versió, que la cansalda no em fa massa gràcie i l'albergínia m'encantaaa! petons guapi

    ResponElimina
  8. Muy buena, con berenjena nunca he probado el quiche, pero le va genial.

    ResponElimina
  9. M'encanten els quiches!!! I aquesta combinació ha de ser bonísima. Petons!!

    ResponElimina
  10. Me gustan mucho las quiches, y esta versión tiene muy buena pinta, me la apunto!!

    gracias
    un abrazo!
    ;-)

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.