divendres, 7 d’octubre del 2011

Pastis d’albergínies

Aquest és un plat molt ràpid de fer i molt fàcil, perfecte per acompanyar qualsevol recepta de carn, peix, o d'aperitiu, o fins hi tot per prendre un sopar lleuger.



Ingredients:
3 albergínies
3 ous
1 o dos alls
1 got de llet descremada
Formatge ratllat
Sal
Pebre
Pebrot del piquillo o escalivat

Posar les albergínies al microones a màxima potencia, havent punxat la seva pell anteriorment, uns 10 min. Quan hagi passat aquest temps, deixar reposar uns minuts dins el micro i punxar per notar si estan tovetes i fetes. Deixar refredar i treure tota la polpa.

Barrejar en un bol la polpa esbocinada, els ous, l’all tallat a trossets molt petitets, el got de llet, una mica de formatge (1 o 2 cullerades), la sal i el pebre.

Posar en un motlle, en el meu cas de silicona, i posar al microones a màxima potencia uns 10 minuts, o fons que es vegi que està ben quallat.

Després espolvorejar formatge ratllat per damunt i decorar amb tires de pebrot vermell,  i tornar al microones i posar a l’opció de gratinat perquè es dori.


10 comentaris:

  1. Mencanta este plato ..se ve estupendo y la tarta fantastica bsssMARIMI

    ResponElimina
  2. doncs l'haurem de tastar!!! molts bon cap de setmana bonica. petonets

    ResponElimina
  3. Mmmm.. m'encanten les alberginies!!! Aquest pastis te una pintassa.... M'encanta!!!
    Bon cap de setmana!
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  4. Roser que plato mas rico y sencillo... Um... nunca uso el micro, solo para calentar y poco mas! TOmo nota.
    Besitos

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies noies pels comentaris. Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  6. Ideal per un sopar ràpid i sense complicacions...i amb una clareta, esclar!

    ResponElimina
  7. Oohhh!! sabies que les albergínies són una de les meves verdures favorites!!??? aquest pastís es veu super fàcil! així que me'l guardo que l'he de provar!! petons guapa

    ResponElimina
  8. Ahhh si?? A mi també m'agraden molt les alberginies! Bon finde!!

    ResponElimina
  9. Quina cosa més bona! El provarem quan tingui un sopar, és fantàstic pel pica a pica! ;)
    Petonets guapa!
    Sandra

    ResponElimina
  10. Un plato sencillo y resultón seguro que estará buenísimo.
    Saludos

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.