dijous, 20 d’octubre de 2011

Bescuit de Baileys i cacau


 Últimament he descobert que aquest licor, el Baileys, queda molt bé a la reposteria, i m'encanta. Encara ho penso provar amb més....jejej
Així doncs us deixo aquesta recepta que va quedar ben bona:

Ingredients:
1 iogurt natural (amb l’envàs del iogurt farem les altres mides)
3 mides de farina
1 mida i ½ de sucre
1 mida d’oli de gira-sol
¾ de mida de Baileys
3 ous
Gasificant ( hi van 2 sobres, un de color blanc i un de color lila, ho compro al Mercadona)
2 cullerades de cacau amb pols
Mantega

Barrejar tots els ingredients, menys el cacau amb pols, fins obtenir una mescla homogènia.
Engrassar un motlle amb la mantega i afegir la meitat de la massa.
A l’altra meitat li agreguem el cacau i ho barregem. Ho afegim al motlle, damunt de l’altra massa i amb un utensili fi i allargat (el mànec d’una forquilla o un  ganivet) barregem una mica, sense deixar que s’integri totalment.
Ho posem al microones 6 minuts al 80% de la potència o a 700W, deixar 10 minuts a dins sense obrir la porta i posar una altres 6 minuts a la mateixa potència.

Deixar refredar, desemmotllar i posar en un plat o una font i decorar com més us agradi, en el meu cas vaig posar una mica de mel a la vora.


Amb aquesta recepta participo al concurs que organitza el bloc: Pan & Peter

6 comentaris:

  1. una idea fantastica, i amb el baileys te que estar de pecat. ja el fare,ja. molts petons

    ResponElimina
  2. Ai el Baileys!! Realment dóna un toc deliciós als psotres, aquest bescuit queda apuntadíssim! Nosaltres l'any passat vam fer torró de trufa al Baileys... mmmmm!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. hummmm que exquisitez, me encanta! pero fíjate que con lo que me gusta el Baileys nunca lo he probado en postres y tiene pinta de estar riquísimo, además es que te ha quedado genial! Mucha suerte con el concurso, lo ví hace un tiempo y me pareció muuy chulo pero se me había olvidado... no sé si llegaré a tiempo... Bueno en todo caso, no creo que pudiera ganarte porque esta receta es de 10!
    Un beso muy grande!

    ResponElimina
  4. UFFF, nada que decir... excepto, dame un trocito.. me encantaaaaaaaaaaa!!!

    ResponElimina
  5. madre mía lo que acabo de descubrir!!! buffff!!, y... ¡¡me encanta el baileys!!, y esta receta tiene que estar, boníiiisiimmm!!. ¡Tomo nota!

    gracias!!

    Un abrazo!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.