dimarts, 2 de juny de 2015

Pastís de formatge i 4 anys de bloc!!

4 anys ja!! No m'ho puc creure... No m'ho hagués imaginat mai poder mantenir aquest bloc amb unes 200 receptes!! 
QUINA ILUSIÓ!

Encara que aquest últim any no he publicat tot el sovint que m'hagués agradat, (he tingut la millor excusa del món, la meva filla) continuo posant el meu granet d'arena a aquest bloc de recopilació que tant em serveix i espero que a vosaltres també.

Anem a per la recepta, que per mi aquesta és de les meves preferides, m'encanta i diria que aquesta, és la meva recepta definitiva del pastís de formatge. M'encanta!!!

Encara que si desitgeu tinc altres versions publicades: 



Ingredients:

Base: Un paquet de galetes (les que mes us agradin)
1 bona cullerada de mantega
3 o 4 cullerades de llet (si fa falta)

Farcit: 400 gr. de philadelphia
140gr. de sucre
3 ous
200ml de nata líquida
20gr. de maicena

Preescalfem el forn amb calor a dalt i a baix 180 graus.


Fer la base triturant les galletes, afegint la mantega desfeta i barrejar fins aconseguir una massa, si queda seca es pot afegir llet fins aconseguir una massa .
Sucar un motlle desemmotllable de mantega i posar la massa de galetes formant una base.

Pel farcit, barregem el formatge amb el sucre i la farina fins que sigui homogeni, afegim els ous d'un en un i anem barrejant, després afegim la nata.
Ho afegim al motlle on tenim la base de galletes

Ho posem al forn uns 45 minuts o fins que vegem que al punxar surt net. No obrir el forn els primers 20 o 30 minuts, sinó s'esfonsarà...

La temperatura dependrà de cada forn...

10 comentaris:

  1. Umh.. una tarta de queso deliciosa :) lo primero es lo primero y ser mamá es motivo suficiente para andar corto de tiempo jeje Un beso!

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponSuprimeix
  2. Una pregunta, quina quantotat de farina s'hi ha de posar, es que als ingredients no ho diu.
    Gràcies

    ResponSuprimeix
  3. Un pastís de formatge sempre és una bona excusa...per celebrar anys. Endavant!

    ResponSuprimeix
  4. Moltíssimes felicitats!!! Gran manera de celebrar l'esdeveniment el pastís de formatge. Està dient menja'm!!! Petons!

    ResponSuprimeix
  5. Per molts i molts anys, pel cumpleblog.
    I felicitats per aquest pastis de formatge, ummmmm , que bo!!

    ResponSuprimeix
  6. Primer de tot, enhorabona per aquests primers 4 anyets de grans receptes i segurament, emocions :)
    Per l'altre costat, et robo aquest pastís de formatge... quin pinta més bona!!
    Petons!!

    Cuina d'emergencia

    ResponSuprimeix
  7. Muchísisimas felicidades!!! a por otros cuatro, yo también cumplo en breve, ya sabes que vamos a la par! me encanta tu pastís! que ricoooo! besitos

    ResponSuprimeix
  8. Primer de tot, moltíssimes felicitats! No és gens fàcil mantenir un bloc durant 4 anys, ja sigui amb moltes o poques receptes, només els que en tenen un saben el que costa. I se't perdona si el ritme ha baixat, tens un motiu més que que bo per fer-ho, i és gaudir de la teva petita tan com puguis!

    I pel que fa al pastís, si que n'has fet de formatge! A mi és un pastís que m'agrada molt, però no en faig gaire sovint, ho haig de reconèixer, i aquest fa molt bona pinta, guarda-me'n un trosset per a la celebració!

    Petons!

    ResponSuprimeix
  9. jajja benvinguda de nou!! fa gràcia oi?? motiva moltissim!! moltes felicitats per cert, pels anys i pel pastís!! qui pogués pillar-ne un tros.... a seguir així ehh, ara a mantenir-lo!! a poc a poc! petons

    ResponSuprimeix
  10. Felicitats Roser!!!! 4 anys es diuen aviat!! I no sempre és fàcil compaginar-ho tot, sobretot quan a casa hi ha nens peques!! :D
    Aquest pastís és una bomba!! A mi m'agrada molt menjar-los però no m'hi acabo de posar a fer-los...
    Sigui com sigui és fantàstic per celebrar els 4 anys i els que han de venir!!
    Una abraçada guapa!

    ResponSuprimeix

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.