dimarts, 26 de juny de 2012

Rotlles d’albergínia amb mel i mató


Aquest mes, a Memòries d’una cuinera ens proposen fer un plat amb mel i mató. 
Doncs aquesta és la meva aportació, amb tocs dolços i salats, un aperitiu diferent, fàcil i bo.



Ingredients:
Tires d’albergínia tallades longitudinalment
Mató
Mel
Oli d’oliva
Sal

Tirem unes gotes d’oli en una paella i saltegem les tires d’albergínia, amb una mica de sal, fins que estiguin fetes.
Disposem les tires en una superfície plana, les farcim amb mató, l’enrotllem, el punxem en un pal i posem els rotllets en un plat per servir.
I finalment els reguem amb una mica de mel.

21 comentaris:

  1. una combibació exel·lent ideal per l'estiu!!! ;P gràcies guapa per participar. Petonets

    ResponElimina
  2. Fàcil i bo, i tant! Una tapeta exquisida. Petons

    ResponElimina
  3. no havia vist mai aquests aperitius, però amb aquest toc de dolç i salat segur que han d'estar per llepar-se els dits. Ho provaré....

    ResponElimina
  4. Mira una cosa ben bona i fácil....em de provar !!!
    Petons.

    ResponElimina
  5. QUE BO,,,HO FARÉ EL CONTRAST DE SABORS HA DE SER GENIAL..PETONS

    ResponElimina
  6. M'encanten les alberginies amb formatge!! I el toc de la mel es absolutament delicios... Petons!!

    ResponElimina
  7. oohh que bo!!! albergínia que m'encanta amb mel i mato!! fascinant!! i és dolçet com el meu plat. bona proposta! petons

    ResponElimina
  8. Aixo te que estar bonissim, quasi podria pujar a sopar,jaja. Roser ara ens parlem poc que ting molta feina i quasi no penjo res per falta de temps.Molts petons guapa.

    ResponElimina
  9. Oh! Quina combinació1 Ara vénen tant de gust aquestes tapetes amb aquests contrastos.

    ResponElimina
  10. Dolç-salat! combinació 10! Enhorabona!!!

    Petons
    Pascu Vicens
    http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Una combinació molt original, pel contrast de la mel amb les albergínies.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  12. Me encanta la berenjena, me encanta el mató y me gusta también la miel. Con esto acierto seguro!! Que buena tiene que estar esta combinación!, mmmm....
    muchas gracias Roser!!
    :-)

    ResponElimina
  13. Me encanta la berenjena, me encanta el mató y me gusta también la miel. Con esto acierto seguro!! Que buena tiene que estar esta combinación!, mmmm....
    muchas gracias Roser!!
    :-)

    ResponElimina
  14. Excel·lent combinació!!!! ha de ser molt bo. Petons

    ResponElimina
  15. Roser, l'albergínia amb mel és una delicia, si a més hi posem mató ni t'ho dic. Ara tindré moltes albergínies, les faré.
    Nani

    ResponElimina
  16. Oh! Boníssim! A casa ens encanta l'albergínia amb mel, i amb el toc de mató genial!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  17. que original i fàcil, i sens dubte amb un resultat exquisit
    BON DIUMENGE

    ResponElimina
  18. Roser, qué sencilla y qué buena tu aportación.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.