dilluns, 16 de desembre del 2013

Tartaleta de formatges i nous

Ara porto uns dies que no cuino gaire...per no dir gens. I es que encara no us havia dit res, estic embarassada!! El Josep i jo estem super contents!
Ara estic d'11 setmanes i encara tinc malestars, i alhora de menjar tinc que fer esforços.... però bueno això rai!!
Sort que tenia un repertori de receptes pendents per publicar perquè sinó hagués tingut que fer un petit parèntesi fins que em torni el plaer de menjar. 
Per ara encara em queda alguna recepta que tenia guardada per les festes, i espero tornar a posar-me de ple a la cuina i experimentar noves receptes!

Aquest aperitiu és molt fàcil i queda deliciós!



Ingredients:
Massa trencada (l'he comprat de la que venen fresca als supers)
Formatges (els que més us agradin, jo he posat mozzarella i parmesà, però podeu posar la barreja que vulgueu)
Nous

Encenem el forn a 230 graus més o menys.

Tallem la massa de forma rodona i la posem en un motlle per fer magdalenes, així ens quedarà amb aquesta forma de cassoleta. Afegim els formatges i ho posem tot plegat a la bandeja del forn. Ho deixem coure uns 5-10 minuts o fins que vegeu que està feta la massa i el formatge estigui dauradet.
Els traiem del forn i posem un tros de nou per sobre i deixem caure una mica de parmesà per sobre.

14 comentaris:

  1. ja em diras tu, 3 ingredientes i fas maravelles!!! molt bo Roser! petons

    ResponElimina
  2. Enhorabona Roser per a tu i al Josep.
    Desitjo que el teu embaràs sigui "lleu" et trobis bé i gaudeixis de tots els mims que et faci la teva parella. Deixa't cuidar.
    La recepta molt bona.

    ResponElimina
  3. Felicitats Roser!!! Mira vés per on el recull t´ha servit de comodí...m´encanten les teves tapes...Jo ja n´he fet algunes...surten boníssimes.

    ResponElimina
  4. hola Roser, que maravilla, mira creo que eres el blog que sigo desde hace mas tiempo y cuando veo cosas como estas maravillosas tartaletas ya sé porque... besitos

    ResponElimina
  5. y lo más importante SUPER ENHORABUENA POR TU EMBARAZO, es una noticia genial, la mejor de las noticias, un besazo para ti y para toda tu bonita familia

    ResponElimina
  6. Ooooh Roser! Moltíssimes felicitats parella! Quina alegria!
    Un aperitiu ideal de cara festes :)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Roser, fa molt que tinc el bloc avandonat... x feina, nens... pero et vaig seguint! I et volia dir que moltes felicitats! !!!

    ResponElimina
  8. Moltíssimes felicitats, Roser!!!! Desitjo que tots els teus malestars marxin ràpidament!!!!
    Gaudeix plenament de la millor etapa de la teva vida!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  9. oh!! Felicitats, Roser!! Quina alegria! Segur que el nen o nena fliparà, quan vegi que pot gaudir d'aquestes delícies de la mama.. he he he. Petonets i a cuidar-se!

    ResponElimina
  10. M'encanten aquestes tartaletes, el formatge és el meu vici!! i enhorabona per l'embaràs!! espero que ben aviat et trobis molt bé i puguis tornar a la cuina, un petonàs!!

    ResponElimina
  11. enhorabona Roser!!!!!! ja veuràs com és una passada ser mama!!! cuida't i gaudeix de cada moment. Un petonet ben fort

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats Roser!! Per ser tan bona cuinera i sobretot per la bona nova!!!!! Això si que és un regalàs de Reis!!!!! Petonets!

    ResponElimina
  13. Enhorabona!!! Si has de fer un parèntesi a la cuina, aquest és el millor dels motius per fer-lo!!! Mentrestant, aquest aperitius que proposes a mi em semblen genials!

    ResponElimina
  14. Ohhhhh, enhorabona Roser! Quina alegria! Cuida't i tranquila, que ja et posaras al dia amb les receptes! Petons!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.