dimarts, 19 de novembre del 2013

Pastís de llimona

La recepta d'aquest pastís la vaig treure d'un documental que vaig veure a la televisió sobre gastronomia, no me'n recordo com es deia la veritat.... però em va semblar tant fàcil que no em vaig poder resistir a provar-la. I va quedar deliciosa!!!!

I això que em vaig equivocar jijij, vaig posar els ous sencers a la mescla, i només es tenien que posar els rovells; les clares es reserven i es bateixen a punt de neu per decorar la superfície. 
El pròxim cop que el faci no m'equivocaré però no va quedar gens dolenta, al revés, ens va encantar!!
Així que ho podeu provar com més us agradi o més ravia us faci jejej



Ingredients:
3 ous grans
1 pot gran de llet condensada (740gr)
Suc recent exprimit de 3 llimons i la ratlladura d'un
1 massa trencada fresca (comprada, però la podeu fer a casa que resultarà molt bona, aquí podeu veure una recepta que vaig fer amb aquesta massa)


Preescalfem el forn a 200 graus.
Folrarem la base per fer el pastís amb la massa trencada i la punxem. la posem al forn fins que estigui mig feta.

Barregem tots els ingredients per la crema: els ous, la llet, el suc i la ratlladura, fins aconseguir una mescla homogènia.

Afegim la crema a la base de pastís i la posem al forn uns 15 minuts o fins que la crema qualli i la base estigui feta.

Deixar refredar en un reixa i guardar refrigerat.

14 comentaris:

  1. Uau quina delicia amb la llet condensada! I tant que deu ser bona! petons!

    ResponElimina
  2. Doncs benvingut l'error, si ha de donar lloc a pastissos tan formosos com aquest!

    ResponElimina
  3. Dels errors s'aprèn i cometent errors descobrim resultats nous que ens sorprenen!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  4. Doncs tot i haver-te equivocat, fa una pinta espectacular, es veu de luxe Roser! Tant de bo tots els errors que tinguis siguin com aquest!

    Petons!

    ResponElimina
  5. Que bo!!! M'encanten les tartes de llimona! I la decoració no t'amoinis per no haver posat les clares, ja que t'ha quedat genial!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. òndia, sembla boníssim Roser!! I l'acabat de pasta brick t'ha quedat súper bonic, amb els farbalans. Apunto la recepta!! Petons

    ResponElimina
  7. osti que facil Roser!!! la faré, és més, l'he de fer aquest cap de setmana!! a veure si en soc capaç!!! nomes em falta comprar la llet condensada....petons

    ResponElimina
  8. D'aspecte fantàtics i gens dolenta! ( no ho diguis mai això ;-D)

    ResponElimina
  9. Un pastís deliciós!! I la decoració t'ha quedat preciosa!! Petonets!

    ResponElimina
  10. De les dues maneres ha de quedar ben bo.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Mmmm el tinc que provar! El meu pastís preferit es el de xocolata però com a 2n el de llimona! Quina delicia!
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Quina bona pinta Roser! Fa un munt de temps que vull fer un pastís de llimona... ja no tinc excusa!!
    Petons!

    ResponElimina
  13. hummm que maravilloso pastel! ando como una loca entre mi cumple y nuestra mudanza de casa, uf! pero no te creas que te he olvidado, ehhhh! besitos

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.