dimarts, 12 de novembre del 2013

Iogurt de crema de cacau

Els que tingueu la iogurtera segur que estareu encantats amb els seus resultats i el munt de iogurts diferents que es poden fer. Jo encara estic provant de tant en tant receptes i aquesta és una que m'agrada molt!


Ingredients: Utilitzo ingredients baixos en greix per reduir l'aport calòric però podeu utilitzar-los sencers i encara estarà més bo.
800 ml. de llet (descremada)
1 iogurt natural (descremat)
3 cullerades de llet amb pols (descremada)
150gr de crema de cacau ( la marca que més us agradi)

Barregem tots els ingredients fins que tinguem una mescla homogènia,  podeu posar a escalfar la llet en un cassó i afegir la crema de cacau perquè es dissolgui més ràpid. Deixem que s'arrofredi una mica.

Quan ho tinguem, ho afegim als gots i sense tapar els disposem a la iogurtera. L'encenem i ho deixem entre unes 10 hores.

Quan els traiem els posem a la nevera i quan estiguin fresquets ja els podem consumir.

12 comentaris:

  1. La iogurtera és l' estri més arraconat de la cuina! Jo no sé on para! Fan una fila aquest iogurts, però jo els faria tot amb greix, je, je, je...un dia és un dia.

    ResponElimina
  2. Roser, boníssims són els iogurts casolans.
    Aquesta combinació em sembla genial.

    ResponElimina
  3. No he tingut mai iogurtera, però imagino que experimentar amb iogurts diferents ha de ser molt divertit i amb resultats boníssims.

    ResponElimina
  4. Sort que no tinc iogurtera, perquè em fotria un fart de menjar aquests iogurts Roser!
    Fan molt bona pinta, i deuen estar més que bons!

    Petons!

    ResponElimina
  5. Que bons! A mi també m'agrada fer-ne amb cola-cao, em recorden els de quan érem petits! I com que tinc iogurtera és fàcil! T'ha quedat una foto molt xula, Roser!

    ResponElimina
  6. Tinc iogurtera i sempre acabo fent iogurts naturals. Provaré aquesta recepta i amb els ingredients baixos en greix, que a mi m'agraden més...tenen una bona pinta!!
    Petons

    ResponElimina
  7. OOOOH quina pinta! Jo tinc iogurtera però per ara no li he tret ni de lluny el partit que li treus tu... Diguem que del iogurt i l'arros amb llet (l'altre dia) no passo. A veure si m'hi animo, veient que és tan senzill!
    Marta

    ResponElimina
  8. De petita la meva mare en tenia una de iogurtera i recordo que li vam treure el suc una temporada i llavors ho vam deixar. A vegades, sobretot quan llegeixo receptes com la teva, sortiria corrent a comprar-ne una. Un dia d'aquest faré el cop de cap: aquests iogurts segur que s'ho valen!
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. uff que boo!! si els de xocolata ja son bons, si a mes es natural...ni te cuentoO!! fantastic Roser! petons

    ResponElimina
  10. Al Bolet no tenim iogurtera, però em feu una enveja quan pengeu aquestes receptes... Boníssims! Petonets

    ResponElimina
  11. Un invent molt interessant la iogurtera... Un altre descobriment al teu bloc ;) Petonets!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.