dilluns, 2 de setembre del 2013

Carpaccio de carabassó

Aquesta recepta l'he vist bastant aquest estiu en blogs, llibres... i em va cridar l'atenció des del primer moment, ja que no em pensava que es pogués menjar cru el carabassó. 
Doncs aquesta recepta  l'he tret de Las mañanas de la 1, una recepta del Sergio i és diferent i original. 
A veure que us sembla!



Ingredients: 
1 carabassó
Mel
Pebre negre
Orenga seca
Suc d'una llima
Ratlladura de la llima
oli
Sal
Pinyons

Millor si fem el plat el dia anterior, així la verdura queda ben macerada. 

Tallem el carabassó a rodanxes molt molt fines i les posem al plat cobrint tot el fons.

Barregem la resta d'ingredients al gust i ho tirem per sobre.

Posem pinyons o qualsevol altre fruit sec que us agradi per acabar.

Ho tapem i guardem a la nevera unes quantes hores.




12 comentaris:

  1. Fàcil i ràpida, provarem de fer-la.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Mmmm una recepta molt bona i sanissima!! Que més se't pot demanar?? M'encanta!! Petons,

    ResponElimina
  3. doncs ha de ser super gustós aquest plat! aixi finet amb el toc de pinyons!! que bo! s'haura de tastar abans que s'acabi la temporada! petons

    ResponElimina
  4. Jo també n'he vist algun cop i no sé perquè no n'he fet mai encara! no serà per falta de carabassons... a veure si m'hi animo i demà la faig, que amb aquesta mescla de sabors de la vinagreta ha de quedar ben bo! Petons!

    ResponElimina
  5. Doncs jo és la primera vegada que en sento parlar!!!! Ha de ser bo!!! Ho provaré!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  6. Que bo ha de ser, Roser!! Ho provaré segur! :)

    ResponElimina
  7. Refrescant, senzill, nutritiu, gustós... què més volem? Molt bé, Roser!

    ResponElimina
  8. Doncs és el primer cop que la veig, però segur que està boníssima aquesta recepta!!!! Petonets maca

    ResponElimina
  9. Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
    El carbassó cru marinat ens encanta, així tallat primet queda fantàstic. Per un entrant lleuger i ben gustós!

    ResponElimina
  10. Molt bona idea! Tampoc no he menjat mai el carbasso cru, segur que és molt bo!
    Ja veig que no has parat de publicar aquest agost. Bona feina!
    Marta

    ResponElimina
  11. Hola de nou !!!quina delicia !!!! i el pastis de sota...impresionant....
    Petons.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.