Ingredients:
Massa per a 2 persones:150gr de farina de força (més o menys, ho faig a ull)
½ paquet de llevat de panader amb pols
Oli d’oliva
Sal
Farem la massa posant la farina en un bol, afegim un grapat de sal i el llevat. Posem aigua en un got i un dit d’oli d’oliva i ho posem al microones uns 30 segons per templar. Ho afegim a la farina poc a poc, i barrejant amb una cullera de fusta fins que quedi una massa homogènia no passa res si se'ns apega una mica, no cal amassar molt. Ho tapem i deixem reposar una hora.
Quan hagi passat aquest temps, haurà doblat el volum. Posem farina en una superfície, Farem la massa posant la farina en un bol, afegim un grapat d’orenga, sal i el llevat. Posem aigua en un got i un dit d’oli d’oliva i ho posem al microones uns 30 segons per templar. Ho afegim a la farina poc a poc, i barrejant amb una cullera de fusta fins que quedi una massa homogenia i una mica humida, que s’apegui a la cullera. Ho tapem i deixem reposar una hora.
Quan hagi passat aquest temps, haurà doblat el volum. Posem farina en una superfície, volquem la massa i l'amassem una mica fins que no s’apegui a les mans. Estirem la massa, i la posem a la safata del forn amb l’ajuda del corró.
Encenem el forn a 230-250° escalfor a dal i a baix.
Ara posem els ingredients per sobre:
Nata de cuinar
1 peraNous pelades
Mozzarela ratllada
Posem la nata de cuinar escampada per tota la pizza. Per sobre el formatge ratllat i per acabar la pera i les nous.
Que curiosa, creo que me gustará. Bss.
ResponSuprimeixoh que bona, Roser! L'he de fer, l'he de fer, l'he de fer!! Em sembla genial, pera i nous, o formatge mozzarel·la!! Això ha de ser la senzillesa subliminal!!! ha ha ha (es nota que m'ha agradat molt?) Petonets, guapa.
ResponSuprimeixMira que jo no soc gaire de fruita feta al forn, però és que aquesta pizza fa una pinta espectacular!
ResponSuprimeixPetons!
Roser, em sembla que ha de ser deliciosa! una abraçada!
ResponSuprimeixRoser, ¡¡que bona!! te una pinta bonissima
ResponSuprimeixMe l'apunto!!! Pera i formatge....mmmmm....
ResponSuprimeixSalut i petons,
Olga
Uhhhmmm, que bona Roser! Tinc un llibre de receptes de pizza i n'hi ha una molt semblant però amb poma. Segur que amb pera també està boníssima, la provaré!
ResponSuprimeixPetonet!
Quina pintaasssaa aquesta pizza amb pera!!! mai hi he posat fruita a una pizza, pero trobo que pot quedar molt be! apuntat! ptons
ResponSuprimeixFantàstica! no l´he provada mai amb peres...Em supera la foto!
ResponSuprimeixUna pizza ben diferent, a mi em va bé amb gorgonzola i amb nous!;)
ResponSuprimeixTens un premi al meu bloc!! :)
ResponSuprimeixCarai, m'agraden molt els ingredients que hi poses i realment jo també prefereixo la mozzarela, el gorgonzola no m'agrada gaire.
ResponSuprimeixUna abraçada
Mmmm, jo faig una focaccia amb aquests ingredients...una pizza també ha de ser boníssima.
ResponSuprimeixPtnts
Dolça
Ostres que original! no l'he provat mai amb pera, i sent de la zona de Lleida serà un delicte no fer-la, no??? un petó!
ResponSuprimeixNo hi ha dubte que aquesta pizza ha de ser una delícia!!! A mi m'encanta la barreja dolç-salat i tot el que porta formatge així que: un èxit total!!!! :)
ResponSuprimeix