divendres, 10 de maig del 2013

Glaçons d'all i julivert

Ja fa dies que tenim unes bones mates de julivert, i m'encanta posar-ne a molts plats, ja que li dona un aroma tant bo... 
Doncs avui us porto un  truc per tenir sempre a ma julivert. O en el meu cas all i julivert, encara que si no us agrada molt l'all ho podeu fer sense. 
Amb aquests glaçons es conserva molt bé i quan ho descongelem no  té cap mal gust, no perd l'aroma, queda molt bo.






Ingredients:
Julivert fresc
Alls
Oli d'oliva verge extra

Afegim el julivert net en un got de picadora i afegim 1, 2 o 3 alls pelats, al vostre gust.
Piquem i ho passem a un vol, afegim oli fins cobrir o una mica abans de cobrir, remenem i ho posem en una glacera. 
Ho posem a congelar i quan estiguin fets els glaçons, jo ho passo a una bossa, perquè així ocupa menys espai al congelador.

Apa ja tenim all i julivert per condimentar entrepans, torrades, pasta, arròs, carns, peixos.... Pel seu ús només tindrem que treure un o més glaçons del congelador, els que necessitem, i deixar-los descongelar o descongelar al microones en menys d'un minut.



Per acabar m'agradaria agraïr al bloc Us en llepareu els dits per concedir-me tres premis de cop!! jejejj això si que va ser una sorpresa!!! Moltíssimes gràcies m'encanta que penseu amb mi!!! 


                                    

                                        

15 comentaris:

  1. Jo també ho faig així! Va súper bé, per quan el necessites urgent, oi? Petons!

    ResponElimina
  2. QUINA BONA IDEA ROSER.
    Gracies maca, espero que estiguis be y que passis un cap de setmana ben divertit :)))

    ResponElimina
  3. uueeaaa molt be!! com els glaçons d'all de la sirena qe compro sovint, va genial aixo!! petons

    ResponElimina
  4. De res Roser!!! Te'ls ben mereixes tots tres!!! :D

    I aquesta idea que ens portes avui m'ha encantat! Que bé que ha d'anar això, d'aquesta manera sempre en tindré, que a mi em passa que sempre que en necessito no en tinc i quan no em fa falta, llavors sí que n'hi ha... així que fent aquests glaçons ja no tindré problemes!!

    Una abraçada guapa i bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  5. Que bè !!! ràpid i fàcil...i dels apurillos que ens treuen aquets dauets !!! molt bona idea !!!
    petonets.

    ResponElimina
  6. Aquesta idea es brutal!!! Te l'agafo! Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Realment sempre va molt bé tenir aquests glaçons!!

    ResponElimina
  8. Enhorabona pels tres premis!! i jo també faig això amb el julivert quan passo per l'hort del meu pare, és genial ja que així sempre en tens a mà!
    bon cap de setmana guapa!

    ResponElimina
  9. Nosaltres sempre tenim un biberó a la nevera amb una barreja triturada de julivert, all i oli. Aquesta opció ens sembla molt original i útil ;)

    ResponElimina
  10. Quina bona idea, Roser! Això és un gran truc per l´estiu...ja que amb la calor ja se sap!

    ResponElimina
  11. Es una molt bona idea, jo ho he fet alguna vegada amb el pesto... que per amanides m'encanta! Petonets!!

    ResponElimina
  12. Em sembla una molt bona iniciativa! Si no perd el gust, ni res després del congelat... Crec que jo també ho faré ^^ Gràcies! :D

    ResponElimina
  13. Molt bona idea! Prenc nota. Un peto

    ResponElimina
  14. Ens faltara congelador !!! a casa congelem els sucs de les verdures i els sofregits, ara també les picades d'all i julivert!!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.