dilluns, 25 de febrer del 2013

Tiramisú amb Baileys

Aquesta recepta la vaig treure del llibre de Nigella Lawson, Comida rápida saludable, i em sembla tant autèntica que sempre la faig així, està realment bo i és fàcil!



Us poso la recepta tal qual del llibre, jo faig menys quantitat de la barreja de cafè perquè sempre em sobra (suposo que perquè ho faig amb racions individuals) però aquí us escric la recepta de la Nigella.

Ingredients, per unes 8 tasses:
350ml de cafè preparat amb 350ml. d'aigua i 9 culleradetes de cafè instantani en pols, fred
250ml de Baileys
Bescuits de soletilla, aquells allargats, depèn si ho feu amb tarrines individuals o amb una safata en necessitareu diferents quantitats, entre 200 i 400 gr.
2 ous
75gr de sucre en pols
500gr de mascarpone
2 culleradetes i 1/2 de cacau amb pols

Barregem el cafè amb 175 ml de Baileys en un bol poc profund.

Separar les clares dels rovells. Batre els dos rovells amb el sucre fins que quedi una mescla espessa d'un color groc més pàl·lid. A continuació agregar els 75ml de Baileys restants i el mascarpone, per obtenir una mescla amb consistència de mousse. 

Batre les clares a punt de neu i ho afegim a la mescla anterior. Ho barregem poc a poc, sense batre fins que quedi homogeni.

Mullem els bescuits en la barreja de cafè sense que s'empapin molt i ho posem de base en els bols individuals o en una safata. Posem per damunt una capa de crema, tornem a mullar uns quants bescuits, els posem sobre la crema i acabem amb una altra capa de crema.

ho tapem amb paper film i ho deixem unes quantes hores a la nevera, si pot ser tota una nit. Quan el vulguem servir posem cacau en pols per sobre.




21 comentaris:

  1. Ep_! Això sí que és una bona manera de reversionar el tiramisú! M'ho apunto!

    ResponElimina
  2. el toc de Baileys segur que queda genial!!! apuntat. petonets

    ResponElimina
  3. ooohhh que dolenta!!! ploraré! quina pinta tan bona, ja saps que el baileys, el mascarpone i jo som un trio incondicional!! jajaj genial! ho provaré per la propera! petons

    ResponElimina
  4. Doy fe de que el tiramsu está buenísimo con baileys, lo he probado varias veces y me encanta., saludos.

    ResponElimina
  5. Uauuu!! Ja he vist que la Roser s´ha emocionat....Són unes postres fantàstiques.

    ResponElimina
  6. Quan he llegit la recepta em pensava que estava al bloc de l´altre Roser. Després he vist que ella t'havia fet el comentari. Una molt bona combinació Roser.
    Nani

    ResponElimina
  7. Fa molt, molt de temps que no tinc baileys a casa, però aquesta recepta bé mereix comprar-ne per fer aquest postre a sovint. Molt bó.
    Petons

    ResponElimina
  8. Moltes vegades poso Bailey's al tiramisñu i queda boníssim!! M'encanta amb versió individual
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. me han hablado maravillas de ponerle baileys al tiramisú pero nunca probé... tendré que solucionarlo! besitos

    ResponElimina
  10. Mmmmm.....el Bailey's m'agrada molt!!! La propera vegada que prepari tiramisú ho provaré!! Gràcies per tan bona idea!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  11. Apрreciаtіon for intrοducing your train of shoωn to
    my day.

    Also viѕit my wеb blog :: http://Garciniacambogia.org

    ResponElimina
  12. Aquesta dona té unes receptes espectaculars! petons

    ResponElimina
  13. M'encanta el Baileys i fa molt que no en prenc!
    M'agraden les receptes ràpides i bones.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Ooooh que bó!!! m´agrada molt el tiramisú i amb el toc de Bayleys ha d´estar fantàstic. Sempre fas unes postres ideals.. petons,

    ResponElimina
  15. Quina bona pinta! No he tastat mai el tiramisú amb baileys però tan "cremós" com és, deu quedar boníssim, tot plegat!
    Marta

    ResponElimina
  16. qué buena Roser y parece fácil, me voy a animar a prepararla

    ResponElimina
  17. Uauuuh!! aixo si que ha de ser una delicia, Roser!!
    amb lo que m'arriba a agradar el Baileys!!
    ptns!

    ResponElimina
  18. Un molt bona combinació amb el baileys, tinc ganes de provar-ho, ha d'estar deliciòs.
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. boníssim, amb el toc de baileys ha de estar super bo, bsts

    ResponElimina
  20. Me matas con cualquiera de las deliciosas recetas que haces, pero cuándo llevan baileys.... ¡buf!, me encanta!!, que delicia...

    Roser guapa!, aprovecho para comentarte que te he dejado un premio en mi blog, ya he visto que lo tienes, pero creo que te mereces tenerlo otra vez, así que ya lo tienes por segunda vez, jejeje. Me gusta mucho tu blog

    Un mega abrazo!!

    ResponElimina
  21. Mmmm que bo! El tiramisú és el meu postre preferit i aquest que has preparat té una pinta fantàstica! Me l'apunto ;)

    Encara no coneixia el teu blog i mentre anava mirant receptes d'altres blogs al final he arribat al teu! Si et sembla em quedo per aquí, perquè de moment m'agrada molt tot el que he vist :)

    Una abraçada!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.