dimarts, 19 de febrer del 2013

Hamburguesa amb gavardina

Aquesta recepta ha estat per l'aprofitament d'una massa de brisa que em sobrava i no sabia que fer-ne. I el record d'haver vist l'idea de fer una hamburguesa amb una massa i no amb pa, en un altre bloc, em sembla que el bloc de Falsarius chef.
Vaig intentar provar i em va quedar una recepta ben bona i diferent, em va agradar molt.
No s'havia quin nom posar-li a la recepta i ja veieu....amb gavardina de massa brisa jejejej



Ingredients per una hamburguesa:
Massa brisa
1 hamburguesa (del que més us agradi)
2 caserios (formatgets de triangle)
Pebrot del piquillo

Per acompanyar: albergínia i carabassó saltejat amb una mica d'oli.


Aplanem la massa amb un corró a sobre de paper vegetal per al forn. Posem l'hamburguesa al damunt i l'aixafem una mica amb el cul d'una cullera o amb el que tinguem, perquè quedi més fi el tall d'hamburguesa. Posem pel damunt els formatgets untats i el pebrot cobrint. Tallem per les vores de l'hamburguesa la massa deixant una mica sobrant. Amb la massa sobrant farem una tapa de la mateixa mida; ho tapem i ho sellem fent uns plecs. Fem uns forats amb un ganivet per sobre la massa.

Ho posem al forn a 200 graus uns 15 minuts, fins que estigui daurat.

Podeu acompanyar el farcit de l'hamburguesa amb el que més us agradi, allà la vostra imaginació!


16 comentaris:

  1. Molt ocurrent el nom...i la cuina d´aprofitament es molt apropiada per a fi de mes!!!.
    Bona setmana

    ResponElimina
  2. A mis hijos les encantaría, muy original. Un saludo.

    ResponElimina
  3. molt original, deu estar ben bona... petons!

    ResponElimina
  4. oohh!! m'encanta!! no cal pa amb aquesta hamburguesa!! segur que si ho dús d'excursió seras l'enveja de tothom!! m'enduc la teva idea! petons

    ResponElimina
  5. Oh, quina bona idea, Roser! Li faré aviat al Manel, això de la carn li agrada molt, i així per sorpresa és fantàstica!!

    ResponElimina
  6. Bonisima! Jo vaig provar a fer-la igual que Falsarius, amb la massa d'empanadilla, pero no cavia l'hamburguesa!

    ResponElimina
  7. bona idea!!! així ho tens tot junt. petonets

    ResponElimina
  8. woww pero que original, cuando tenga pasta brisa la pruebo, que rica hamburguesa mas sorprendente! Besitos wapaaa

    ResponElimina
  9. Vaja! les sobres ens fan pensar, eh? Quina delícia..

    ResponElimina
  10. Una buena idea de aprovechamiento para esta deliciosa receta.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Quina idea tan original! I amb l'acompanyament de verdura queda un plat únic ben bo!

    ResponElimina
  12. Quina pinta te aquesta hamburguesa!! Sembla un "pie" britanic!! Un peto i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  13. Que ricas se ven Rose, falsarius tiene publicadas unas hamburguesas con masa, yo tambien, pero las tres son diferente masa, jajaja, el caso es que te han quedado estupendas, mil besos guapa

    ResponElimina
  14. Això és una hamburguesa de primera categoria!!! L'haurem de provar!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  15. És molt bona idea Roser!
    a vegades intentant aprofitar el que tenim per la nevera en surten coses molt bones!
    Aquesta gavardina, amb el fred que fa avui els hi anirà la mar de bé!
    jeje!!
    ptns!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.