dijous, 13 de desembre del 2012

Cassoletes de bolets

Aquest mes Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta ens inviten a preparar aperitius de Nadal en La recepta del 15.
Aquest serà el darrer repte, ja que s'agafen un descans. Espero que no sigui indefinit, ja que és molt divertit i tenim ganes de més.
Així que aquí va la meva última aportació. Vaig treure la idea de la pàgina Gingebre en el que tenen unes receptes fantàstiques.



Ingredients per a sis cassoletes:
6 llesques de pa de motlle sense vora
250gr de bolets variats (jo vaig utilitzar els de bossa congelats del mercadona)
2 cullerades  de picada d'all i julivert (all i julivert maxacats i barrejat amb oli d'oliva)
sal pebre
formatge ratllat

En una  paella posem les cullerades de picada i els bolets. Ho tenim a foc viu fins que redueixi l'aigua que desprén. posem sal i pebre i ho retirem quan estigui fet.

Aplanem  les llesques de pa de motlle amb un corró, fem un tall de 2 centímetres al mig de cada costat i ho posem dins d'un motlle de magdalenes. Els talls que em fet ens serviran per plegar el pa i encabir-lo de manera més fàcil

Quan ja tenim els sistells, els farcim amb els bolets, posem formatge ratllat pel damunt i ho posem al forn a 200 graus amb escalfor a dalt i a baix. Estaràn llestos quan es gratini el formatge.

 


18 comentaris:

  1. Eiiii! quina bona pinta i quina gana!!! jejejeje. Recepta fàcil, molt bé Roser. =D

    ResponElimina
  2. Quina bona idea, Roser!!! Sembla ben fàcil de fer, i el resultat és molt lluït!! Bravo per la teva inventiva! Petonets, guapa.

    ResponElimina
  3. tot el que porti bolets m'encanta!!! ,P

    ResponElimina
  4. Quina idea mes bona i fàcil de fer!!!! Me l'apunto !!!
    Ptns.
    Lourdes.

    ResponElimina
  5. Que rico, que facil, que original y que rapido.
    No se puede pedir mas
    Un beso enorme guapa

    ResponElimina
  6. quin aperitiu tan bo i fàcil!! molt bé Roser, ideals per les festes! M'encanta! petons

    ResponElimina
  7. unas molt bonas cassoletes¡¡bona aportacio¡¡
    peto

    ResponElimina
  8. Molt bona idea Roser!!
    De bo ho ha de ser molt i també sembla facilet!
    ptns!!

    ResponElimina
  9. Quina porposta més xula Roser, m'encanten els aperitius amb bolets!
    Moltes gràcies per participar i per animar-nos a continuar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. Que bones!!! Amb el que ens agraden els bolets a casa! Petonets!

    ResponElimina
  11. Mira que queden bé les cassoletes amb pa de motlle i són diferents.
    Petons.

    ResponElimina
  12. M'alegro que t'agradés la nostra recepta i t'hagi inspirat! T'han quedat fantàstiques! Nosaltres vàrem enviar la recepta el mes passat a la Recepta del 15 ja que anava sobre bolets!
    Molts petons!
    Neus

    ResponElimina
  13. hummm que monerías, me encantannnn! un besazo

    ResponElimina
  14. Mai havia vist les cassoletes amb pa de motlle, queden xulíssimes. A partir de la recepta del 15 he entrat al teu blog, m'encanta, seguiré passant per aquí.
    Cristina

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.