divendres, 23 de novembre del 2012

Magdalenes dos xocolates amb canyella



Aquest mes el blog de Memòries d’una cuinera ens proposa fer magdalenes.
Doncs jo m’he animat amb la recepta d’unes magdalenes que han estat molt nombrades per la blogosfera, les magdalenes del Xavier Barriga. Així que m’he posat mans a la feina i la veritat han sortit molt bones, encara que jo l’hi he afegit ingredients a la meva, però la recepta base l’he conservat.
Mireu quina pinta tan bona que tenen! Us he de dir que el gust també és molt bo i no han durat gaire a casa!



Ingredients:
125gr d’ous (2 ous grans o 3 de petits)
175gr. de sucre
60ml. de llet
190ml. d’oli
210gr. de farina
5 gr. de llevat (tipus royal)
1 pessic de sal
1 cullerada rasa de canyella
3 cullerades de cacau amb pols
Xocolata blanca (perles, porcions..)

En un bol batem els ous i el sucre fins que es muntin, quedarà una mescla blanquinosa.
Barregem la llet amb l’oli i ho afegim a la mescla anterior integrant sense batre fort.
Tamisem la farina juntament amb el llevat, la sal, la canyella i el cacau i ho afegim a la mescla anterior. Ho barregem durant uns dos minuts, si tenim una màquina millor sinó a ma (com m’ha tocat a mi).
Ho posem en una bossa de les de congelació (així després fem un forat en una punta i és més fàcil de posar als motlles, com una mànega pastissera), una hora a la nevera.
Preescalfar el forn a 250°.
Posem la massa de les magdalenes als motlles i introduim xocolata blanca al mig, sense desfer, al nostre gust, i ho posem al forn, llavors baixem la temperatura a 210° i les deixem uns 15 minuts més o menys, o fins que estiguin fetes.
les podem espolvorejar amb sucre en pols quan ja estiguin fredes.



22 comentaris:

  1. Hola Roser,
    veig que tens un munt de receptes interesants, t'hauré de seguir la pista de ben aprop...

    ResponElimina
  2. oh, Roser! Aquesta sorpresa que hi has posat a l'interior m'hi agrada moltíssim!!! QUines magdalenes més bones!! Petons

    ResponElimina
  3. Se ven fantásticas :) Yo quiero dos para mi desayuno de mañana! jaja Que morro le hecho. Me tocará prepararlas haber si quedan tan buenas como esas. Besos
    http://recetasde2.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Hola Roser, la veritat es que aquesta recepta és una meravella, perque tothom que les ha fet ha quedat contentíssima... m' agrada molt com les has presentat, i es que es veuen tan boniques i tan bones...
    Et felicito.
    petonets i gracies per visitar-me. Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  5. ha de ser impresionant clavar-li una mossegada i trobar-te amb la sorpresa del farcit!!! t'han quedat genials! petons

    ResponElimina
  6. Quina pintorra amb aquest farcidet! Nyam!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. No m'extranya que duresin poc... quina pasada amb el xocolata per dins!!! MOlt bones. Petonets

    ResponElimina
  8. Y como quieres que duren con esa pintaza tan buena que tienen. El chocolate por dentro es un pecado
    Besos

    ResponElimina
  9. Quina delícia de madalena!!
    No sé m'acudeix millor combinació que ka de xocolates amb canyella!!
    ptns!

    ResponElimina
  10. hummm que bones, tens un bloc fantàstic per aquí ens quedem i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blogspot.com
    una abraçada

    ResponElimina
  11. uummmm tenen una pinta fantàstica Roser!!! genials!
    Petons

    ResponElimina
  12. T'han quedat de vici, amb lo que m'agrada la xocolata!
    Un abraçada

    ResponElimina
  13. Y encima con dos chocolates, a ver quien se resiste, jeje Bss

    ResponElimina
  14. Que buenas y con canela me gustan Roser
    Peto

    ResponElimina
  15. si que tenen bona pinta, sí!!!! ideals per berenar!!! ;P petonets i gràcies per participar

    ResponElimina
  16. T'han pujat molt i amb el que has afegit segur que són encara més bones.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  17. T'han quedat amb una pinta espectacular! amb el que m'agrada la xocolata!
    Enhorabona i petonets!
    Neus

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.