dimecres, 14 de novembre del 2012

Llagostins amb lluç al cava



Una recepta per quan tens convidats o per deleitar als teus qualsevol dia de l’any. Espero que us agradi.




Ingredients per 2 persones:
10 llagostins
2 rodanxes de lluç
2 cullerades de picada d’all i julivert  (piquem en un morter l’all i el julivert i posar una mica d’oli)
50gr. d’ametlles (picades, ho podem fer a mà amb el morter)
1 all picat ben petit
1/ceba tallada molt petita
1 cullerada de farina + una mica per arrebossar el lluç
½ botella de cava (més o menys)
Sal
Pebre

Salpebreu els llagostins i saltegeu uns 2 minuts amb unes gotes d’oli, ho retirem a un plat.
Arrebossem el lluç amb una mica de farina i fregim amb unes poques gotes d’oli a la mateixa paella que els llagostins; apartem també en un plat.
(Utilitzo la mateixa paella tota l’estona perquè així es queden tots els sabors).
Així que sofregim l’all i la ceba amb una mica d’oli a la mateixa paella fins que estigui, després afegim tot el peix que teníem apartat,  col·locat pla a la paella i hi tirem per damunt la mitja botella de cava. Al cap d’un minut aproximadament afegim les ametlles, la picada d’all i julivert, barregem una mica i afegim la cullerada de farina. Deixem fer uns 10 o 15 minuts (rectifiquem de sal), fins que tinguem la salsa al punt.

16 comentaris:

  1. Ostras!, tiene que estar delicioso!!, lo que me ha recordado que la semana que viene en clase tenemos creo que es lubina al cava... Ñammm, se me hace la boca agua. Esta receta que propones tiene que estar riquísima, y bien cierto, esto cualquier día del año, genial!!

    un abrazo

    ;-)

    ResponElimina
  2. langosta y cava ¡no se puede pedir más! qué buena pinta

    ResponElimina
  3. Has empleado para este plato unos ingredientes de lujo que junto al cava y esa picada tan estupenda tengas como resultado un plato festivo.
    Un abrazo.
    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  4. Sempre que posem una picada en un plat, ja li donem un plus de sabor!
    Ha d'estar deliciós Roser!
    ptns!!

    ResponElimina
  5. ostres quina pinta Roser, a mi aquests plats és que em perden!!! m'encantaaa! petons

    ResponElimina
  6. Qué bueno, que pinta, lo voy a probar, súper apetecible. Un beso Angels

    ResponElimina
  7. Umh que rico! Tomo nota de la receta para las navidades :) Un Beso!
    http://recetasde2.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  8. I tant que ens agrada...i que no falti mai la picada.

    ResponElimina
  9. queda muy buena esta combinacion y el cava le aporta un punto a la salsa tremenda
    peto

    ResponElimina
  10. Es de luxe aquest plat!!! Molt bo. Petonets

    ResponElimina
  11. La meva mare feia un lluç amb suquet que m'encantava!
    Un plat per no parar de sucar-hi pa.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Un bes fort
    http://www.comidaparallevaralaoficina.com/2012/11/llego-mi-aig-2012.html

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.