dilluns, 8 d’octubre del 2012

Tarta de formatge (sense cocció)



Aquesta tarta és perfecta per aquests dies de calor que no et ve de gust encendre el forn o una altra alternativa d’aquesta molt bona també. Proveu-ho, és molt fàcil!



INGREDIENTS:
1/2 got (dels d'aigua) de llet. Queda bé amb desnatada, semi o sencera.
1 terrina de formatge Philadelphia.
3 brics petits de nata (de 200 ml cada un).
1 sobre de quallada Royal.
4 cullerades soperes de sucre.
Per la base:
1 paquet de galletes
1 cullerada colmada de mantega
Llet
(es pot substituir aquesta base per llengües de gat i també queda molt bo)
Mermelada per acompanyar


Primer farem la base triturant les galetes. Desfem la mantega i l’afegim; barregem i si notem que falta líquid afegir una mica de llet, i així fins que ens quedi una massa consistent.
La posem a la base d’un motlle desenmotllable ben estirada i cobrint tot. ho posem al congelador.

Per la tarta, barreja la llet, el formatge, la nata, la quallada i el sucre i posar-ho  en una olla al foc, removent constantment fins que vegis que està a punt de bullir.

Treu el motlle del congelador i afegeix la barreja per sobre de la base de galletes, encara està gairebé líquida, però quan es refredi quallarà. Guarda a la nevera 2 o 3 hores, fins que estigui ben freda.
    
Quan la servim podem posar melmelada pel damunt o a la vora per acompanyar.

Font: http://entrebarrancos.blogspot.com.es/2010/12/tarta-de-queso-y-mermelada-de-moras.html

20 comentaris:

  1. Que poco trabajo da para lo resultona que queda.
    Saludos.
    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Genial sense el forn !! la penso provar deseguida i el flam de llimona no será menys !!!
    Petons.

    ResponElimina
  3. Amb aquesta caloreta es genial!!!!! apeteix molt no encendre el forn... Petons,

    ResponElimina
  4. Aquests són els que m´agraden a mi...fresquets i sense forn.Es deu desfer a la boca.

    ResponElimina
  5. Uuummmm Roser, quina bona pinta!!! =)
    Petonets

    ResponElimina
  6. uuummmm quina bona pinta Roser!!! m'encanta =)
    Petonets

    ResponElimina
  7. genial!!!!!, zencilla , poca feina y molt bona.

    ResponElimina
  8. pues aquí hace un calor que no veas, es verdad que estos postres dan como menos pereza de hacerlos! te quedó sensacional, en tu línea de delicias y suculencias! Besitos

    ResponElimina
  9. Ens encanten els pastissos de formatge!
    i si a sobre no s'ha d'enfornar, encara ens ho poses més fàcil!
    ptns!!

    ResponElimina
  10. oh, roser! M'agrada! I no necessita gens de cocció?? Doncs em guardo la recepta ara mateix! Fa dies, i no és broma, que dic que tinc mono de pastís de formatge... sembla molt cremós, aquest teu! M'agrada! Petons

    ResponElimina
  11. qué rica tiene que estar. Además perfecta para los calores, que no hay que encender el horno.
    Besos

    ResponElimina
  12. M'encanten els pastissos de formatge!
    Petons.

    ResponElimina
  13. Genial per quan fa massa calor per encendre el forn, i que bona!
    petonets

    ResponElimina
  14. que boo!! jo sempre els he fet al forn, i sempre m'ha fascinat els que es fan amb gelatina! m'agafo la teva recepta que es veu genial! quan dius mig got d'aigua, quants ml són més o menys? petons

    ResponElimina
  15. Quina bona pinta que te aquesta tarta!! I a sobre es rapida de fer. La guardo. Petonets!!

    ResponElimina
  16. Esta tarta nunca falla y el aspecto de la tuya dice COMEMÉ!!!
    Besos guapa

    ResponElimina
  17. te ha quedado genial, la tarta de queso está riquísima

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.