dimarts, 28 d’agost del 2012

Tarta de préssec


Aquesta tarta la vaig veure al blog de El Horno de Isa ja fa temps, i me la vaig anotar convençuda que algun dia la faria. Doncs per fi va arribar aquest dia i segur que ni haurà més perquè em va agradar molt i als companys de feina que els hi vaig portar també.
Avui us ho explicaré amb un pas a pas, així no hi haurà cap problema!
A veure que us sembla:




 Ingredients:
300 gr. farina
1 culleradeta de llevat en pols Royal
150 gr. mantega a punt pomada
3 rovells d'ou
150 gr. sucre
50 gr. ametlles torrades
1 cullerada de cacau amb pols
Melmelada de préssec       
3 préssecs madurs
Sucre amb pols barrejat amb cacau


Fem un volcà amb la farina, el llevat, el sucre, la mantega i els rovells, ho amassem bé fins integrar-ho tot. Formem una bola i la posem a la nevera 15 minuts.


Després la traiem de la nevera i la dividim amb dos parts; amb una part folrarem la base d’un motlle i escamparem per damunt melmelada.


Barregem el cacau amb les ametlles picades i repartim la meitat pel damunt.


 Ara posem els préssecs escampats,


 I tornem a posar cacau amb pols per damunt.


Tapem la tarta amb l’altra bola de massa i la posem al forn a uns 180-200° uns 35-40 minuts. Ja ho veureu quan esta fet quan la massa estigui dauradeta.


 Traiem la tarta i posem per damunt espolvorejat sucre amb pols barrejat amb cacau.


 

14 comentaris:

  1. em sembla una tarta mes que bona, boniiiiiissima

    ResponElimina
  2. que buena ¿no? ¿me guardas un trocito? ^_^
    besos*****

    ResponElimina
  3. t'ha quedat impresionantment bo!! quina PINTA!!!!! em sembla un pastis delicios i en penso fer-ne us de la recepta, t'ho asseguro! petons guapa

    ResponElimina
  4. oh quina cosa més bona! A veure si jo també faig com tu i la coc un dia... boníssima! Petons

    ResponElimina
  5. Quina delicia, amb fruita tan bona segur deu tenir un gust !!!! molts petons.

    ResponElimina
  6. Aquest pastis es de la meva amiga Isa ???? no li havia vist mai, la teva versió es fantàstica, queda impecable.. molt bons ingredients... Peetons,

    ResponElimina
  7. Desde luego te ha quedado fantástica,que ilusión me hace que hagáis alguna receta mia, pero yo también la copié de otra compañera, jajaaja a saber quien es la original. Muy buena un petonet!!!!

    ResponElimina
  8. Aquesta me l'apunt. Quina combinació més bona!

    ResponElimina
  9. Una recepta molt llaminera i molt ben explicada amb aquest pas a pas!!
    petonets

    ResponElimina
  10. Roser, ara mateix berenaria aquest pastís. Ben explicat de paraula i fotografia.
    Nani

    ResponElimina
  11. Oooooooooooh que rica.....Estoy de sorteo en mi blog si te gusta el marisco y quieres apuntarte, te dejo el enlace.
    http://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/08/si-te-gusta-el-buen-marisco-apuntate-al.html

    ResponElimina
  12. hummm mira que me acabo de comer un cachito de mi tarta de ciruelas amarillas... pues haría una glotonería y me tomaría otro cachito de tu preciosa tarta... hummm! Besitos

    ResponElimina
  13. Mare meua!! Quina pinta!!! Ha de ser boníssim!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  14. AQUESTA DE BEN SEGUR QUE L'HAIG DE FER!!!
    ABRAÇADA :)

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.