dimarts, 12 de juny del 2012

Coca amb verdures i gambes


Aquesta coca la vaig fer per aprofitar uns pebrots i albergínies escalivats que em van sobrar d’un menjar amb família.
Així doncs, amb una massa de pasta fullada (hojaldre) i unes verdures, tenim una recepta amb bon resultat en un plis plas!



Ingredients:
1 massa de pasta fullada
Verdures escalivades
Gambes crues congelades
Formatge ratllat mozzarella

Preescalfar el forn a 200° amb escalfor a dalt i a baix.
Estendre la massa en una placa de forn, descongelar les gambes, posar per damunt de la massa les verdures, les gambes i el formatge ratllat.
Posar al forn i deixar fins que la massa estigui feta i el formatge gratinat.

18 comentaris:

  1. Roser, recepta senzilla, ràpida i molt gustosa

    ResponElimina
  2. Que bona!! Jo que soc fan de la escalivada quasi sempre en tinc feta, aixi que m'apunto aquesta coca tan bona. Petonets!

    ResponElimina
  3. Buenísima. Me chiflan las cocas y si llevan verduras escalivadas más todavía.
    Besos

    ResponElimina
  4. Roser boníssima!!! es tan bona l'escalivadaaaa...

    ResponElimina
  5. Que coca mas rica!!!!!!
    Me cojo un trocito porque te ha quedado perfecta, y que doradita, ummmhhhhh
    Besos

    ResponElimina
  6. m'agraden tant les coques, i més si són amb escalivada!!!! petonets guapi

    ResponElimina
  7. m'encanten les coques de verdures amb coses....la teva amb gambetes m'ha sorpres molt gratament...ja se que tocarà aquest cap de setmana per sopar!! petons

    ResponElimina
  8. Una coca d'aprofitament excel·lent, Roser! I amb pasta de full gairebé no cal ni mastegar-la... que bones, les coques de verdures!! Petons

    ResponElimina
  9. I tant que és boníssima!! En un no res tens un àpat d'allò més bo. Petons

    ResponElimina
  10. A casa també ens agrada fer coques amb pasta de full, queden tan bones!
    Petons.

    ResponElimina
  11. boníssima Roser,quin mosset més bo!!!!besets!!!

    ResponElimina
  12. Jo que soc molt afeccionat a les pizzes fetes a casa, aquesta em sembla d'una gran simplicitat. Una gran idea!

    ResponElimina
  13. Les coques amb pasta de full donen molt de joc, aquesta amb escalivada m´encanta

    ResponElimina
  14. Apa Roser, com ens cuidem. Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  15. fantastica esta coca de verduras de aprovechamiento
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  16. UNA COCA FANTÁSTICA Y SABOROSA OI??? :)

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.