dimarts, 22 de maig del 2012

Espaguetis picants amb gambes



Ingredients 2 persones:
200gr. d’espaguetis integrals
8 gambes
1 pot petit de xampinyons
2 alls
2 cayenes “guindilla”
Oli d’oliva verge extra
Pebre negre i pebre vermell

Posar a bullir aigua i afegir la pasta. Deixar coure segons indiqui el fabricant.

En una paella posar a escalfar 2 cullerades d’oli i afegir els xampinyons els alls ben picats i les cayenes. En una altra paella farem les gambes amb una cullerada d’oli i  pebre  negre i vermell per damunt de les gambes.

Escorrem la pasta, la saltegem un minut amb els xampinyons i posem les gambes per damunt.

Boníssim!!

20 comentaris:

  1. Uf! A mi m'agrada molt el picant, i amb gambes això ha de ser boníssim! Bona proposta, Roser!

    ResponElimina
  2. Qué delicia de espeguetis, me encanta el toque picante
    Besos

    ResponElimina
  3. m'agrada molt el picant a la cuina!!! ;P petonets

    ResponElimina
  4. Que bons!!! M'encanten!! Sempre els faig amb gambes a l'ajillo pero provare la teva versio... mmmmm
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  5. Roser, això s'ha de provar! Mmmmm! Cada dia em sorprens més!
    Petons!

    ResponElimina
  6. M'encanten els plats de pasta que duen bolets i peix...pero si a més a més son gambes...li dona punts extra!!! mooolt i mooolt bo!! petonets

    ResponElimina
  7. Espaguetis picants a mi m'agraden molt, però a casa no puc fer-ne. Així que m'hauràs de convidar quan en tornis a fer.
    Nani

    ResponElimina
  8. Roser que bons i ummmmmmmmmmmm amb picant, genial.

    ResponElimina
  9. M'encanta el toc pincant amb la pasta! Molt bons!! Petons

    ResponElimina
  10. si es un poco picando todavia pero mucho no puedo,pero eso no quita que de diga que esta tremendo este plato
    peto

    ResponElimina
  11. No sóc amant del picant...Si li treus jo em menjava l´arròs encantada.

    ResponElimina
  12. Quina pinta més bona, m´encanta el picant.
    Petons

    ResponElimina
  13. Que delicia Roser!!!
    Me encantan
    Un besote

    ResponElimina
  14. T'ha quedat un plat excel.lent ......encara que jo li trauria el picant , però per lo demés perfecte:
    petons

    ResponElimina
  15. Somos también unos enamorados de la pasta. Esta receta promete. Saludos.

    -Andy-

    ResponElimina
  16. Ahir els vaig fer per dinar. Resultaren molt i molt bons. Ens varen agradar a tots!!! Gràcies

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.