dilluns, 7 de maig del 2012

Batut de maduixa i plàtan


Comencem el dilluns dolçament....

Aquest any m’ha donat per menjar maduixes i la veritat, no n’havia menjat mai tantes! Aquest cop amb una recepta d’allò més senzilla i per gaudir en uns pocs minuts.


Ingredients:
300gr. maduixes
1 plàtan
150ml. de llet descremada
5 cullerades de sucre moreno

Posar la fruita neta i tallada a trossos al got de la batedora amb la llet i el sucre
i triturar.

“És la recepta més curta que he escrit mai!!! Jejejje”

Nota: si voleu que estigui fred per consumir al moment deixeu les maduixes, el plàtan i la llet a la nevera 1 dia abans de fer-lo o una altra opció és, posar dins de la batedora amb tots els ingredients, uns glaçons de gel i triturar tot conjuntament.

20 comentaris:

  1. Roser, molt zencilla pero molt bona y sana

    ResponElimina
  2. Que sigui curta no vol dir que sigui menys bona, ben sana i natural... igual per postres que per berenar.. Estupenda. Petons, i bona setmana.

    ResponElimina
  3. Me encantan los batidos , tan fresquitos y ricos, ideal para este tiempo, al menos por aqui.
    Un besos roser

    ResponElimina
  4. A vegades no cal escriure molt perque la recepta sigui bona, oi? M'encanta aquest batut!! Petons

    ResponElimina
  5. M'agraden molt aquests batuts, són molt nutritius i atipen molt!! ideals per berenar!! petonets

    ResponElimina
  6. Per mi, aquest batut és un dels millors que es poden fer amb fruita... sempre he pensat que el plàtan hi dóna un toc afrodisíac... no? Boníssim, Roser.

    ResponElimina
  7. A veure si serà un "antojo" ja,ja,ja
    Petons.

    ResponElimina
  8. Jo el faig tant amb llet descremada com amb iogurt, m'encanta!!!!
    petonets

    ResponElimina
  9. qué riquísimo batido, una mezcla estupenda.
    Besos

    ResponElimina
  10. ho faig igual que tu però sense sucre...

    ResponElimina
  11. Bonissim! jo tinc a punt una publicació com la teva.

    ResponElimina
  12. Com es nota que ve l'estiu...i volem batuts!
    Nani

    ResponElimina
  13. Perfecte per berenar una tarda calorosa!
    Marta

    ResponElimina
  14. Curta, curta, curta,

    Lo bueno si es breve, dos veces bueno!!

    ResponElimina
  15. Es un dels millors batuts, però jo faig dos versions, amb i sense sucre. La propera vegada el farè amb el sucre moreno.
    Petons

    ResponElimina
  16. Amb aquests dies de calor, els batuts són una beguda perfecta!!

    ResponElimina
  17. Quinas ganes de ferne un !!!! petonets.

    ResponElimina
  18. Binissima, m'ha encantat!! Jo l'he fet amb doble cantitat de tot, espero que maguanti un parell de dies di hi arriva!! 🤣🤣

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.