dissabte, 3 de març del 2012

Pastís de tres xocolates


 Aquest mes no vaig participar al repte de Memòries d’una cuinera, en el que ens demanaven de fer un pastis d’aniversari, per celebrar l’any d’aquest blog amb les propostes que ens fan cada mes. I no vaig poder assistir.

Doncs al final he fet un pastis quasi a corre-cuita jejej. És un pastís per una mare, una “nova mare” ja que la meva cunyada ha tingut un nadó preciós tot just fa dos dies. I tenia un desig molt gran i era porta-li a l’hospital un pastis fet per mi. Així que quan vaig saber el dijous que ja estava a l’hospital de part, em vaig posar mans a la feina!! I aquí us presento la recepta.

 
Ingredients:
Per la base
1 paquet de galetes
1 cullerada colmada de mantega
Llet

Pel pastís
150gr. de xocolata blanca
150gr. de xocolata amb llet
150gr.de xocolata negra mínim 70%
750ml. de nata líquida (sense muntar)
750ml. de llet descremada
3 sobres de quallada
100gr. de sucre

Primer farem la base triturant les galetes. Desfem la mantega i l’afegim; barregem i si notem que falta líquid afegir una mica de llet, i així fins que ens quedi una massa consistent.
La posem a la base d’un motlle desenmotllable ben estirada i cobrint tot.

Ara farem el pastís: afegim en una cassoleta 150gr. de xocolata negra, 250gr. de nata, 250gr. de llet, 50 gr. de sucre i un sobre de quallada; Escalfar a foc lent fins que es quedi tot homogeni. Llavors ho aboquem al motlle on tenim la base de galetes.

Ara farem el mateix però amb la xocolata amb llet, hi posarem els mateixos ingredients en una cassoleta i deixem que es desfaci tot. Quan vegem que la primera capa que havíem posat al pastis ja no està líquida, ha quallat, llavors amb una forquilla rallarem la superfície (perquè després les capes no es separin) i abocarem aquesta segona capa.
Farem el mateix amb l’última capa de xocolata blanca, l’única que no hi posarem és sucre (ja es prou dolça).

Quan el tinguem fet, el deixarem refredar, i després ho deixarem a la nevera unes quantes hores perquè qualli  del tot bé.

Desemmotllem i ho podem decorar com vulguem.


I així és com el vaig presentar per portar-li a l'hospital
 

25 comentaris:

  1. Roser, vaya pastel mas rico y maravilloso, vaya pinta!!
    Enhorabuena para la tieta, y para la nueva madre!!!!
    Un beso

    ResponElimina
  2. Boníssim Roser! Aquesta massa de galetes és molt bon invent, jo també ho faig servir de tan en tant, sobretot amb pastisso de formatge. El millor, les tres xocolates!! Això ha de ser un no parar! Petonet

    ResponElimina
  3. Caram t'ha quedat perfecta ehh!!! quina pinta, me'n menjaria un bon tros, i això que no sóc fan de la xocolata però aquest pastis....mmmmmm....petonets

    ResponElimina
  4. Felicita a la nova MAMÁ de part meva !!!!has quedat com una reina amb aquet pastís, segur li va agradar !!!
    petonets.

    ResponElimina
  5. Siempre que lo he hecho ha tenido un exito!!!
    Besos

    ResponElimina
  6. Bonissim, Roser, amb trews xocolates, ummmmmm
    Felicitats pel nou nadò.

    ResponElimina
  7. Es un clásico que jamás he hecho!!
    Pero tengo que preparársela al peque, le va a encantar!

    ResponElimina
  8. Es una tarta preciosa que nunca falla, le gusta a todo el mundo. A tí te quedó preciosa,
    Besos

    ResponElimina
  9. Un èxit assegurat entre els xocoaddictes...i felicitats per la part que et toca.

    ResponElimina
  10. Te ha quedado divino, yo como con los ojos y veo esos colores y.... :)

    Un besazo y te invito a este sorteo, no tienes que hacer nada y puedes ganar un box de aliño genial!!

    http://www.cocina.es/blogs/oletusfogones/2012/03/03/sorteo-de-un-box-de-alino-de-la-chinata/

    ResponElimina
  11. Es un pastís fantàstic, per celebrar un aconteixement encara mes fantàstic!!!
    petonets i felicitats a la nova mare!!!

    ResponElimina
  12. Es un pastís fantàstic, per celebrar un aconteixement encara mes fantàstic!!!
    petonets i felicitats a la nova mare!!!

    ResponElimina
  13. a casa es un clasic, si vols quedar be, amb aquest pastìs triunfes,molts petons

    ResponElimina
  14. a casa es un clasic, si vols quedar be, amb aquest pastìs triunfes,molts petons

    ResponElimina
  15. ROSER, un pastel estupendo, siempre digo que lo voy hacer.... tres chocolates!!! Gracias por tu visita y buena semana!!!

    ResponElimina
  16. En primer lloc.... FELICITATS TIETA!!!
    Després dirte que t'ha quedat un PASTÍS FANTASTIC!!! i a jutjar per els ingredients, te que estar DELICIÓS.
    ENHORABONA PER TOTES DUES COSES
    BONA NIT MACA :)

    ResponElimina
  17. muchas felicidades tieta y es un regalo fabuloso esta rica tarta de los 3 chocolates que le has llevado a tu cuñada
    disfrutar del momento
    peto

    ResponElimina
  18. Qué contenta se habrá puesto la nueva mamá con esta pedazo de tarta, enhorabuena a las dos. besitos

    ResponElimina
  19. Que bona!, Aquesta la tinc pendent de fa temps, a veure si m'hi poso. Felicitats per la part que et toca.
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Enhorabona per la nova personeta a la família!! segur que a la teva mare li va encantar el pastís!

    ResponElimina
  21. Estic boig per la xocolata!! Mmmmmmmmm!!
    Aquesta tarda el penjaré a la meva pàgina de facebook com el nostre berenar d'avui. Amb el teu permís. ;))Cada tarda en penjo d'altres blocs.
    Eduard (De plat en plat)
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  22. Hola , jo soc l'afortunada d'aquest meravellos pastel, només us puc dir que vaig estar super contenta pel regal i que estava delicios com tot el que fa la Roser. Amb una mica de retard moltes gràcies Roser, tens unes manetes d'or, no paris mai de fer-nos coses tant bones.
    Una abraçada i molts petons.

    ResponElimina
  23. Moltes gràcies cunyada!! Seguiré provant noves receptes i utilitzar-vos com a cunillets d'indies jejejj. Petonets!

    ResponElimina
  24. hola Roser, gràcies per seguirme, m´agrada el teu blog, em quede, besets!!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.