Jo vaig fer una versió que em vaig inventar i va quedar molt bo!!!
Ingredients:
150gr. espaguetis
200ml. de crema de llet o nata per cuinar
50 gr. de formatge parmesà ratllat
4 ous grans
Sal oli d’oliva verge
Posar en una olla abundant aigua a bullir i una mica de sal i quan estigui en aquest punt afegir els espaguetis. Deixar els minuts que aconselli el fabricant, removent al principi perquè no es peguin.
Retirar i en una paella posem la crema de llet i el formatge, cuinar a foc lent fins aconseguir una crema. Afegim els espaguetis i barregem fins integrar.
Batem els ous i afegim un polsim de sal, afegim els espaguetis amb la crema i o barregem fins que s’integri tot.
Escalfar una paella i fer una truita amb aquesta barreja.
Carai no ho havia vist mai! A de ser molt curiosa, i la textura al paladar no es l'esperada, ho haurè de provar que segur que está molt bona.
ResponEliminaUna abraçada
és la segona que veig amb pasta! i us haig de dir que em semblen genials!!! s'ha de tastar. Petonets i gràcies per participar
ResponEliminaOhhh vaig estar a punt a puntet de fer una truita d'spaghettis, però la meva portava salsa de tomàquet jeje!! De veritat està tan bona?? És que ara em moro per provar-la...
ResponEliminaBé, he vist la teva truita i l'hummus i ho he decidit: em quedo per aquí!! jaja Ara em faré seguidora :) Un petó!!
jo em sembla que la vaig verue a la revista del lecturas, perque em va cridar l'atenció però no la he fet mai
ResponEliminabon cap de setmana
Òstres, aquesta sí que és bona!!! I original, mai se m'agués acudit una truita de pasta...
ResponEliminaPetonets!
Anna
Truita amb espaguettis...Faltava la teva. Porto veient de fideuà, de macarrons..I he de dir que estic sorpresa ja que no les havia vist mai amb pasta...
ResponEliminaMira que he visto veces la tortilla de pasta, pero nunca la he echo.
ResponEliminaViendo tu tortillita me dan ganas de probar, se ve estupenda!!
Besos
Es un plat ideal per acabar les sobres del dia anterior!! jo també n'he fet alguna vegada, però m'ha mancat posar-hi el parmesà!! petons
ResponEliminaGràcies Roser, dues truites!
ResponEliminaNo he tastat mai una truita de pasta, dieu que està molt bona però encara se'm fa una mica estrany!
Petons i moltíssimes gràcies per, tornar a, participar al memòries.
Roser, ara no sé si s'ha esborrat el missatge, agrrrrrr!
ResponEliminaRes, que gràcies per participar per partida doble i a veure si algun dia m'animo a tastar la truita de pasta. Petons.
Jo tampoc l'he provada mai i em smebla ben original, s'haurà de provar!
ResponEliminaPetons
Sandra
Hola Roser!!!
ResponEliminaMolt bona idea, jo amb la truita sóc super clàssica, però amb aquest m'atreveixo o sigui que ja et diré com m'ha sorit.
Una abraçada.
Hola Roser!!
ResponEliminaQuina bona idea, jo sóc molt clàssica amb les truites, però amb aquesta m'atreviré a ser una mica més diferent, o sigui que ja et diré com ha quedat.
Una abraçada.
Molt bè, per aprofitar ens va genial!!!!!Petons.
ResponEliminaAntes que nada mucho gusto Roser! Enhorabuena por el blog y la receta me ha encnatado. Muy original.
ResponEliminaUn abrazo,
Quina truita més original, gairebé en podríem dir "truita carbonara. Petons!
ResponEliminaTortilla de espaguetissss ¿qué original?
ResponEliminaBesos
Mai he aprofitat pasta sobrera fent una truita, quina idea més original.
ResponEliminaM'agrada!
Ptnts
Dolça
Què original! Mai no he fet una truita de pasta, encara...
ResponElimina