dijous, 15 de desembre del 2011

Torrons de xocolata blanca amb arròs unflat i galetes napolitanes


 Aquesta quinzena La recepta del 15 ens ha proposat fer torrons. És el primer cop que en faig i estic bastant satisfeta, he aconseguit una recepta molt fàcil i bona, i m’ha sortit a la primera!!  No m’ho esperava...

Aquí us presento els torrons que he elaborat amb dues versions diferents.





Ingredients:
450gr. de xocolata blanca
60gr. de mantega de porc
80gr. d’arròs unflat de xocolata amb llet
8 galetes napolitanes de canyella
Una mica de canyella amb pols

Desfer la xocolata i la mantega al microones a baixa potència.
Preparem dos motlles, en un repartim les galetes per la base i en l’altre l’arròs.
Quan estigui la xocolata desfeta hi afegim la mantega, també desfeta, i ho barregem bé fins que quedi tota una crema homogènia.
Ho repartim en els dos motlles a parts iguals, posem una mica de canyella per damunt per decorar .
Tapem amb paper film i deixar a la nevera unes 2 hores.


26 comentaris:

  1. Mmmmm, m'encanta la xocolata blanca! M'apunto la recepta, sobretot el de galetes, que deu quedar boníssim, amb la canyella!

    ResponElimina
  2. Doncs mira, no sé amb quin dels dos em quedaria!
    Petons.

    ResponElimina
  3. Jo ho tinc clar amb què em quedaria... amb un tros de cada!! Quina delícia nena!
    Moltes gràcies per participar maca!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Uau! M'imagín la textura cruixenteta.. Un plaer!

    ResponElimina
  5. vaiga torronet mes bo, no se quin em quedaria, grec que els probaria els dos jeje.
    petonsss

    ResponElimina
  6. Te han quedado muy bien aunque me quedaría con el primero, pero también probaría el de galletas. ¡Qué buenos! Besos.

    ResponElimina
  7. A jo és que la xocolata amb galeta em torna boja. Una sportació fantàstica per a la recepta del 15! Déu n'hi do quantes receptes exquisides!

    Moltes gràcies per participar.
    Petonets!

    ResponElimina
  8. que combinacion mas sorprendente y muy buena ,me ha gustado
    peto

    ResponElimina
  9. aquest segur que agrada a tothom!!!! petonets reina

    ResponElimina
  10. Que bó Roser!!! una combinació ben original... aquests d´arrós sempre triunfen.. un petó des d´Almacelles.

    ResponElimina
  11. M'encanta el de napolitanes.... mmmmm.. quina delicia!!!
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  12. Si puc triar em quedo amb el de napolitanes... quina delicia!!! M'encanta!!
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  13. Si puc triar em quedo amb el de napolitanes... quina delicia!!! M'encanta!!
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  14. Ummmm que bueno, chocolate blanco y arroz inflado menuda combinación el de napolitanas también estará de miedo.
    Saludos

    ResponElimina
  15. Jolin la tia, no t'has estat de res ehh!!! ufff més viciós no pot ser!! m'agrada no, m'encantaaa. Les galetes napolitanes són de les meves preferides! petonets

    ResponElimina
  16. Que bo!! a les meues filles els encanta la xocolata blanca. Quina bona recepta per a fer amb elles!!

    ResponElimina
  17. Hola Roser bona nit!!!
    mmmm quina gana, a més xocolata blanca és la meva preferida, crec que m'has robat el gust amb aquests torrons, jo estic amb la Sandra em quedo amb un tros de cada :P
    Una abraçada.

    ResponElimina
  18. Benvinguts als nous visitants i gracies a tots pels comentaris!!

    ResponElimina
  19. Gràcies a la recepta del 15 he descobert que per fer un bon turró de Suchard cal llard de porc, qui ho havia de dir...
    Totes dues versions em semblen fantàstiques!!

    ResponElimina
  20. Encara que reventi...ja,ja,ja pero aquet també el provaré!!!
    Un petonas.

    ResponElimina
  21. M'ha agradat molt el teu blog.
    Uns turrons molt bons, el gust de les napolitanes deu quedar molt bé amb la xocolata blanca.
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. Tenen molt bona pinta, Roser! I m'ha fet gràcia això de "unflat" amb "u", a casa meva també ho diuen així...

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  23. Mmmmmmmmmm que rico!!!!

    Que tengas Felices Navidades.

    ResponElimina
  24. Molt original la versió de les galetes de canyela!
    Un petonet

    ResponElimina
  25. Doncs et felicito.
    L'has brodat!
    Bona combinació d'ingredients, senzilla elaboració i un resultat espectacular!
    Què més volem?
    Una abraçada

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.