dijous, 1 de desembre del 2011

Cassoleta de paté d’anxoves


Ja estem a dia 1 de desembre! Com passen els dies volant...

En molts pocs dies, no ens donarem compte i ja estarem a Nadal, i per això a partir d’avui començaré a penjar receptes dedicades a les festes, en concret aperitius, i alguna altra idea, per tenir algunes receptes diferents, variades i originals per convidar a la família o amics. Seran aperitius molt fàcils.



Comencem doncs amb aquestes cassoletes.
Ingredients:
7 o 8 cassoletes (les compro fetes)
1 envàs petit d’anxoves (de 80 o 100gr.)
3 cullerades de crema de formatge d’untar light
Olives

En un morter xafar les anxoves fins que puguem aconseguir una mescla homogènia. Afegir el formatge i barrejar fins que estigui homogeni.
Omplir les cassoles i posar la meitat d’una oliva a cadascuna.

Nota: depèn de la quantitat que vulgueu fer, poseu el doble en els ingredients.



8 comentaris:

  1. Un aperitivo muy fácil y sabroso. Me apunto la receta. Besos.

    ResponElimina
  2. Les cassoletes mai fallen!!! petonets guapa

    ResponElimina
  3. Amb aquestes tartaletes es fan uns aperitius boníssims, com segur que ho són el que ens presentes!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. sí es que ya apetece pensar en las fiestas venideras! pués para empezar te ha quedado un aperitivito de lo más tentador... con tu permiso me tomo un par! Besitos

    ResponElimina
  5. Cassoletes són sinònim d´èxit...Ara mateix traspassaria la pantalla. El punt d´oliva m´encanta.

    ResponElimina
  6. Bon aperitiu!!amb anxoves no ho he provat mai així que ja sé...m'apunto la teva recepta!! amb la oliva li dóna el toc genial final! petons

    ResponElimina
  7. un molt bo aperitu, amb axoves de l'Escala.Roser

    ResponElimina
  8. Les vaig fer iguals, però enlloc de formatge, amb mantega! però provaré la teva proposta, serà menys calorica.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.