divendres, 9 de desembre del 2011

Carpaccio farcit amb préssec en almívar


 Tenia ganes de menjar carpaccio, ja que m’agrada molt i vaig comprar una safata en la que ja be preparat, tallat i amb una bosseta de formatge. No en compro mai, sempre em reservo per quan vaig als restaurants que se que ho fan bo, però aquest cop no em podia aguantar i ho vaig tenir que comprar.
Alhora de presentar-ho vaig improvisar aquests farcellets. Va sorgir una combinació molt bona i suau, m’han agradat molt!! I perfectes per posar en un entrant!



Ingredients:
1 safata de carpaccio amb formatge parmesà.
Préssec en almívar (fet casolà per la meva mare, està deliciós!).
Una mica de formatge parmesà en pols.

Estendre les llesques de carpaccio, farcir amb préssec i formatge, tancar i posar formatge en pols per damunt.
Així de fàcil, i boníssim de veritat!


10 comentaris:

  1. HOLA ROSER ..que cantidad de recetas riquisimas tienes ..esos bombones me han cautivado ..jeje ya los tengo apuntados ...y esta receta es un encanto seguro buenisima te sigo y te invito a compartir mi blog bsssMARIMI

    ResponElimina
  2. Noia, no em puc imaginar el gust, pero em sembla increible! ho he tastar aixi que apuntat!!! petons guapi

    ResponElimina
  3. Buf! Però com estàs d´inspirada, eh? Una combinació per descobrir...El préssec en almívar m´encanta.

    ResponElimina
  4. Hola Roser, ja le he apuntat,ummmmmmmmmm, que bona

    ResponElimina
  5. La carn crua no m'agrada per més fina que es talli, però aquests farcellets es mengen amb la vista! Molt bona combinació!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  6. El carpacio de carn no m'agrada massa, i no se per què. Estic convençuda que el toc dolç del préssec queda genial. Petonets

    ResponElimina
  7. ohhh, hacía demasiado tiempo que no pasaba por tu maravilloso blog... un tiempo precioso en el que mira que maravillas has preparado... me encanta este carpaccio... es ideal para sorprender estas fiestas! Besos

    ResponElimina
  8. Exquisit!! Quina combinació més bona i encertada!! Me l'apunto. Petons

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.