dilluns, 21 de novembre del 2011

Truites mexicanes d’albergínia aromàtica




Ingredients per 3 persones:
2 albergínies
1 ceba
1 all
Suc de 1/5 llimó
½ culleradeta d’espècies  ras al hanout
2 cullerades de vi  Pedro Jiménez
Nata per cuinar 100ml.
Oli d’oliva
6 truites mexicanes
Formatge  d’ovella
Alfàbrega seca 

Pelar l’all i la ceba i tallar ben finet, posar en una paella amb un rajolí d’oli. Fer fins que estigui transparent, i afegir les albergínies (no cal pelar-les del tot, es pot deixar algun costat sense pelar) tallades a daus petits, i anar remenant de tant en tant fins que estiguin fetes, després afegir el suc de llimó i el vi, remenar uns minuts i afegir les espècies; remenar uns minuts més i afegir la nata. Deixar reduir uns 4 o 5 minuts.
Quan estigui ja podem omplir les truites amb una mica de farcit posem una mica de formatge per damunt i les dobleguem de manera que sigui fàcil de menjar amb les mans.repartir una mica d'alfàbrega seca per damunt.
Una altra alternativa és servir  el farcit en un plat, el formatge en una altre i a part les truites. S’explica als comensals com enrotllar les truites i que cadascú s’ho prepari!!
Bon profit!!

11 comentaris:

  1. Que bones Roser!!! Tenen una pinta increible!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Fa molt temps que no faig res Mexicà... aquesta proposta amb alberginia l'hauré de tastar!!! molt bona idea. Petonets guapa

    ResponElimina
  3. GUauuu quina bona idea que m'has donat! m'encanta el menjar mexicà! m'apassiona!! on has trobat el ras al hanout??!! em sembla una troballa trobar aqeustes especies!! petons

    ResponElimina
  4. ohhhhh vaya tortitas mexicanas más ricas y originales!!! quiero probarlas yaaaa! besitos

    ResponElimina
  5. He de tastar aquestes espècies, ja les he vist alguna vegada i estic intrigada.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Es un plat amb sabors mexicans per la truita i amb sabors de marraquesh pel ras el hanout.
    Roser aquestes espècies me les va portar la meva germana de marrakesh, i no se si és molt difícil de trovar-les per aqui...

    ResponElimina
  7. Òstres, Roser, quina bona pinta que tenen aquestes tortas. I amb les espècies han de tenir un aroma i un sabor deliciós. M'encanten!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  8. Viva México!! amb una coronita ja són brutals.

    ResponElimina
  9. segur que tenem que estar deliciosament aromàtiques...iamb una coronita .....bufff!!!

    ResponElimina
  10. Qué rica combinación de sabores, tortillas mejicanas, especias marroqíes y un vinito muy español. Qué viva la globalización !!!

    ResponElimina
  11. Una idea genial per un sopar , molt bé!!!
    UNPETO; BON NADAL!!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.