dilluns, 28 de novembre del 2011

Sopa asiàtica de fideus



Ui!! Que quasi no arribo a publicar la proposta d’aquest mes de Memòries d’una cuinera!!
Però aquí us la presento, una sopa asiàtica, diferent,  bona i calentona per aquest dies que ja comença a fer fred de debò.
I com diuen a Memòries d’una cuinera: Qui menja sopes se les pensa totes!! A veure qui s'atreveix a menjar amb els palets! jejej
 



Ingredients per 2 persones:
100 gr. de fideus asiàtics
1 all
½ ceba
½  pastanaga
Un pot petit de xampinyons laminats
Un puny de gambes pelades crues congelades
1/2 culleradeta de gingebre en pols
2 cullerades de salsa de soja
Oli d’oliva
Sal

Posar a sofregir l’all i la ceba tallats ben petits.
Després afegir la pastanaga i els xampinyons.
Quan estigui al punt, afegir la salsa de soja i el gingebre, barrejar i afegir 5 gots d’aigua.
Bullir durant 15 minuts, rectificar de sal i afegir els fideus i deixar 4 minuts, o el que indiqui l’envàs el temps que trigui la pasta.

 



9 comentaris:

  1. humm que rica idea me has dado hoy para cenar!!! una maravilla! y además es que tengo unas gambitas congeladas, fideos y champis... y los champis estan ya como que diciendo COMEME!! que guay! un besito!

    ResponElimina
  2. Jo m'atreveixo! La meva també és oriental i la vaig menjar amb palets,ja,ja,ja.
    Petonets i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  3. en aquest fret que fa una sopa es de lo millor que hi ha tan si es oriental com d'el pais. molts petons

    ResponElimina
  4. Quina bona proposta Roser. M'encanta la sopa d'orient! és molt gustosa!! petons

    ResponElimina
  5. Un plat per mi!!!! ;) ha d'estar boníssima Roser. Molts petonets i gràcies per participar

    ResponElimina
  6. crec que la tastes.. tenques els ulls i et sents a l'altre punta del món....

    ResponElimina
  7. He de provar de fer aquest tipus de sopa, mooooolt bona!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. L'haurem de provar, promet estar molt bona! entre tots hem fet un bon recull de sopes, mai hagués dit que se'nnpogués fer tantes!i tant bones!

    ResponElimina
  9. mmmm, que rica.
    Yo tengo pendiente una receta tb de fideos de arroz, pero los mios en seco.
    un abrazo

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.