divendres, 11 de novembre del 2011

Paella d’arròs amb peix i marisc

Avui és 11 del 11 del 11!!! M'encanta, m'agraden molt els números imparells i el número 11 és el numero de la meva família, sempre ho diu ma mare.
Avui és un dia rodó!!

I a més ja tornem a ser divendres, i aquest cap de setmana tinc festa!! Encara que ja el tinc bastant ocupat, perfecte a gaudir!!
Així doncs que millor que una recepta genial pel cap de setmana, em va quedar boníssim!!



Ingredients per 3-4 persones:
250gr. d’arròs
Gambes al gust
Musclos al gust
100gr. de sípia tallada a daus
¾ de got de vi blanc
Caldo d’haver bullit els musclos + una mica de compra de peix (el truc perquè em sortís deliciós vaig descobrir que va ser el caldo dels musclos, queda un gust extraordinari)
2 cullerades de salsa de tomàquet, o tomàquet triturat
1 culleradeta de pebre vermell picant
1 ceba
1 all
Una picada feta amb un all i julivert (també és un truc que queda molt bo)
Oli d’oliva
Sal, si cal corregir

Posem a escalfar els dos caldos junts.
En una paella o cassola ampla posar una mica d’oli i saltejar la sípia, retirar i saltejar les gambes, retirar.
Afegir a la mateixa cassola la ceba i l’all ben finets i cuinar fins que estigui ben tendret, afegir la sípia i el vi, deixar reduir, afegir el tomàquet i el pebre vermell i deixar uns minuts.
Ja podem posar l’arròs, removem uns minuts i afegim el caldo. La mida del caldo la faig, tres cops la mida de l’arròs, és a dir, si l’arròs ocupa un got, hi poso tres gots de caldo. De vegades, però afegeixo una mica més de caldo durant la cocció, segons com ho veig.
Deixar coure durant 10 minuts (durant aquests corregir de sal, si cal i es pot afegir aigua, si cal també), llavors afegir, els musclos i les gambes i deixar uns 5 minuts més, afegir la picada i en uns 3-5 minuts ja estarà llest. Si es deixa reposar  5 minuts tapat amb un drap, queda millor.





I ara unes fotos de les paelles tan perfectes que fa la meva germana, és una experta, li queden delicioses, és poc, espectacular!!!


 Arròs caldós amb llamàntol


Arròs amb montanya de clasca!! Vam disfrutar......

11 comentaris:

  1. Ja ho crec que jo també disfrutaría d'aquestos ARROÇOS nena!!!
    Puc imaginar el gustet tan bó que deixa anar el MARISC
    En fi, com sempre receptes AMB FUNDAMENT com diría el nostre amic ARGUIÑANO
    PETONS MACA:)

    ResponElimina
  2. Esos berberechos ¡Por Dios! Buenísima, Roser. Besos.

    ResponElimina
  3. Com us cuideu a la familia!
    Gaudeix del cap de setmana.
    Petons.

    ResponElimina
  4. T'ha quedat impresionant! m'agrada molt aquest tipus de recepta pero mai tinc temps per fer-lo!! disfruta del cap de setmana guapi! petons

    ResponElimina
  5. hummm que delicia! me encanta, si es que las fotos están para comerselas!! con todo ese marisquito... hummm!!! Besos y feliz finde!

    ResponElimina
  6. Arròs?! Aquí que venim els de la Bordeta!! Quina pinta!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Hola Roser, Bon dia i bona pluja.
    Acabo de entrar en tu blog, "de casualidad" y me quedo.
    ESTAS PAELLAS CON ESPECTACULARES.

    ResponElimina
  8. saps que no n'he fet mai???? a veure si m'hi poso!!! petonets

    ResponElimina
  9. Roser, tu arrocito tiene un aspecto buenísimo. Veo que es cosa de familia ¿no?

    ResponElimina
  10. Hi, I wish for to subscribe for this webpage to get latest updates, therefore where
    can i do it please help.

    my site ... click here

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.