dimarts, 25 d’octubre del 2011

Pastis de carabassó

Un primer plat ple de vitamines i diferent. Però no sols pot ser un primer plat sinò  un acompanyament calentet per a qualsevol recepta, tant de peix, com de carn o fins hi tot pasta.



Ingredients:
2 carabassons
Formatges (mozzarella, brie i ratllat)
1 ceba
1 all
Oli d’oliva verge
Sal
Pebre
mantega

Ratllar els carabassons i treure l’excés d’aigua amb una tela i pressionant amb força.

 
 
                  











Posar en una casserola  l’all i la ceba tallats petits amb una mica d’oli i coure.  Quan la ceba estigui quasi feta, afegir el carabassó  i saltejar uns minuts, afegir sal i pebre al gust.  Quan ja estigui al punt retirar.
Encendre el forn a 200°amb el grill per gratinar i per baix també.
Sucar una font per a forn amb mantega pel fons i per les vores. Afegir una base de carabassó i per damunt repartir el formatge (la quantitat que més ens agradi). Fem el mateix amb una altra capa de carabassó i ho acabem amb formatge ratllat per damunt. Posar al forn fins que es dori el formatge del damunt.


8 comentaris:

  1. hummm, que delicia Roser, me encanta el calabacín! Te ha quedado irresistible!

    ResponElimina
  2. M'encanta el carabassó i combinat amb formatge és boníssim"
    Petons.

    ResponElimina
  3. em pots posar com vulguis el carbassó,´m'agrada moltísssssssssssim!!! ;P petonets

    ResponElimina
  4. Superbo, superversàtil amb qualsevol àpat...Fantàstic!

    ResponElimina
  5. Noia!! ets una crack!!! quina pinta que té amb 4ingredients!!! m'encanta ehh...te'l copio em sembla genial! petons

    ResponElimina
  6. Me parece lo siguiente de bueno..... genial, con lo que a mi me gustan las verduras, todas.. todas... Te ha quedado perfecto!! UN BESO!!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.