Durant aquest estiu he vist aquesta recepta a varis blocs i m’ha cridat l’atenció. Aquesta llimonada conté un ingredient especial, la llet condensada.
Em picava la curiositat i tenia ganes de provar-la i quin millor moment que aquest en que el blog Memòries d’una cuinera ens proposava per aquest mes la idea de preparar una llimonada.
Ingredients:
4 llimons ( originàriament es fa amb llimes)
¾ de got de sucre moreno
¼ de got de llet condensada
6 gots d’aigua
Gel
Rentar els llimons i retirar les puntes. Tallar-los en quarts i posar al got de la batedora. Afegir 4 gots d’aigua i batre uns 30 segons. Colar i tornar a posar al got de la batedora. Afegir el sucre, els dos gots d’aigua restants, la llet condensada i batre fins que quedi homogeni. Afegir gel i batre perquè quedi picat.
Posar al la nevera i servir ben fresc.
Notes: Es pot posar més o menys sucre segons el gust de cadascú. I es pot utilitzar sucre blanc.
Jo també l'he vist per alguns blocs i m'ha cridat l'atenció, s'haurà de provar que la pinta és ben bona!
ResponEliminaPetonets
Sandra
ostres roser! amb llet condensada??? doncs és el primer cop qe la veig! i això que he estat al Brasil, jijiji, però clar són una fan de la caipiriunha! ;) gràcie sper participar bonica
ResponEliminaOstras!!! amb llet condensada una llimonada??? Ho tindrem de provar.
ResponEliminaFa molt bona pinta Roser.
Èrika
Doncs us ho recomano està molt bo i és molt refrescant!
ResponEliminaGràcies pels comentaris
Ostres que bo!! amb llet condensada!! ha de ser una meravella!! m'ho apunto ara mateix! petons guapa
ResponEliminaestic per fer-la ara mateix!!! petons
ResponEliminaDoncs mans a la feina!! Jejejej
ResponEliminaGuardame un vaso, que voy pallaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ResponEliminaA mi també m'ha cridat l'atenció això de la llet condensada que per cert m'agrada poc però en menjo poc...
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar al memòries.