divendres, 12 d’agost del 2011

Actualitzant el blog

Només fa dos mesos que he obert aquest blog i la veritat és que em manté bastant enganxada.
M'ho passo molt bé i m'entretinc bastant. I com no, el meu cap no para de donar voltes pensant en aquest mateix.

Vaig aprenent, a base d'investigar unes bones estones, a editar el blog a la meva manera, i fa pocs dies que vaig descobrir com fer noves pàgines, com per exemple per un recopilatori de totes les receptes ordenades alfabèticament.

Avui mentre em dutxava (ja que estava pensant en algunes receptes i sobre ingredients interessant per la salut) he pensat en afegir una pàgina explicant la funcionalitat dels aliments o descobrint-ne de nous. Tinc algun llibre sobre els beneficis d'aquests i m'agradaria compartir-ho amb vosaltres.

I com que no tinc espera, tan aviat com he estat llesta m'he posat mans a la feina!  Es que quan se'm fica una cosa al cap....la tinc que fer ja! Jejejej

Aquest enllaç el podeu trobar a les pestanyes que hi ha sota el títol del bloc on se'n poden observar tres: Pàgina principal, Receptes ABC i foto, i Aliments interessants, en el qual he començat explicant coses sobre l'avena, aliment molt interessant.

Espero que us agradi i s'admeten suggerències.

Salutacions.




2 comentaris:

  1. Que bé! m'encanta que hagis obert aquesta pàgina! m'agrada saber que conté tots els ingredients que ens posem al cos!! molt molt interessant i tant! ho seguiré segur! petons

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.