divendres, 1 de juliol del 2011

Torrades amb paté i formatge brie

Tot just fa un mes que he començat amb aquest blog, sembla que fos ahir. Comença a ser una experiència gratificant i a més poc a poc vaig adquirint capacitat per fer cada cop unes millors fotografies, qüestió no molt fàcil i que em porta de cap, i a més se m'està despertant la empempta per crear coses noves, no res de l'altre món.
Encara estic tot just començant i amb receptes bàsiques, que quasi sempre surten bé. Però poc a poc millorarem.

Ara una recepta molt senzilla però socorrida per presentar en un "pica pica" qualsevol.


Ingredients:
Torrades
Paté  (en aquest cas a les fines herbes)
Formatge brie
Nous pelades

Suquem el paté a les torrades, posem una capa de formatge per damunt i algunes nous.
Es posa al microones uns segons per fondre una mica el formatge.


3 comentaris:

  1. M´encanten les torrades amb brie...crec que és un dels formatges que lliga a la perfecció amb el pa .Deliciós.

    ResponElimina
  2. Noia, quina torradeta...com m'agrada fer-me sopars d'aquesta mena els divendres i dissabtes!!! aquest, me l'apunto per la pròxima!!! petons

    ResponElimina
  3. Si, està molt bo, i precisament aquest va ser un sopar dels que hem faig de tant en tant quan estic sola. Ens hem de cuidar jejej

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.