divendres, 3 de juny del 2011

Pollastre amb salsa de curry i champinyons

Estic començant amb receptes internacionals, no per res, sinò perquè s'ha donat així. Aquests dies sense donar-me compte estic cuinant plats més diferents, però no vol dir que sempre vagi a fer aquest tipus de cuina. Espero poder fer tota varietat de plats i sobretot, i de moment estic posant els que més m'agraden.

Som-hi:



Ingredients:
200gr. de pit de pollastre
1 ceba mitjana
1 dent d'all
1 culleradeta de curry amb pols
1 cullerada de tomàquet fregit (de pot)
1/5 brick petit de nata per cuinar
Un pot de xampinyons
Una cullerada de picada d'all i julivert
Oli d'oliva
Sal

Tallar  el pit de pollastre amb quadrats uniformes.
Posar en una paella una cullerada d'oli i afegir el pollastre, tirar un polsim de sal i fregir-lo fins que estigui dorat. Després es retiren a un plat.
Fregir en la mateixa paella els xampinyons fins que estigui dorats i retirarlos a part.
Tallar la dent d'all en trossets petits i posar-la a fregir a la mateixa paella amb una cullerada més d'oli. Als pocs segons, quan es comenci a dorar, afegir la ceba i un polsim de sal. Fregir-ho fins que estigui dorat. Agregar el pollastre a la ceba i passats 1 o 2 minuts afegir el curry i el tomàquet fregit, remoure i posar també la nata.
Esperar a que es redueixi una mica durant 4 o 5 minuts.
Emplatar posant una mica de pollastre amb uns quants xampinyons per la vora. Ho rematem amb la cullerada de picada per damunt dels xampinyons.




       Apunts:
       - El curry es pot trobar en qualsevol supermercat a l'apartat d'espècies.
       - D'aquest plat en podem treure dues racions.
       - Els xampinyons poden ser de llauna o naturals.
       - Per fer la picada d'all i julivert només es necessita picar dos o tres alls i una rameta de julivert      (més quantitat de julivert que d'all), i barrejar-ho amb oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.