dimarts, 7 de juny del 2011

Pastís de formatge amb cireres

Amb aquesta recepta participo al concurs: 'En busca del Cheesecake Perfecto' que organitza el blog de http://cupcakelosophy.blogspot.com/.
El pastís de formatge és un dels meus preferits, m’encanta el seu sabor i no em canso mai de menjar-lo. I a demés hi ha moltes formes diferents de fer-lo,  aquest que us presento avui és el que m’agrada més, i a demés hi he afegit unes cireres confitades, deliciós!



Ingredients:
3 iogurts naturals
3 ous
1 terrina de formatge per  untar tipus philadelphia
3 cullerades de farina de” Maizena”
8 cullerades de sucre
200 gr. de cireres netes i sense os
2 cullerades de sucre
3 cullerades d’aigua

Posem les cireres en un cassó al foc i afegim el sucre i l’aigua, ho tenim barrejant de mica en mica fins que s’estovi  uns 10 minuts.
De mentre podem fer la mescla del pastís: afegim en un bol els iogurts, els ous, la terrina de formatge, la maizena i el sucre, ho barregem tot amb la batedora fins aconseguir una mescla homogènia.
Quan tenim les cireres fetes, les afegim al fons del recipient on farem el pastís, i damunt agreguem la mescla anterior.
Posem el pastís al forn prèviament encès a 200° uns 45 minuts. Jo el vaig controlant i quant veig que al moure la placa del forn una mica, ja no es mou la mescla , ho punxo amb un ganivet. Quan el ganivet surt net ja està cuit. 


4 comentaris:

  1. Hola Roser,
    Aquest pastís està per menjar-se'l, mmmmm.
    He estat mirant el teu bloc i té molt bona pinta. Em quedaré per aquí.
    Petons.
    Belén.

    ResponElimina
  2. Bueno, ja hauràs vist que hi ha poca cosa encara perque encara no fa ni una setmana que he començat, però ho estic duent a terme amb tota la meva ilusió.

    Salutacions

    ResponElimina
  3. Que buenas son siempre este tipo de tartas y además es una buena idea añadirles algo de fruta de temporada, le ponen color y sabor.
    Un besito

    ResponElimina
  4. Gracias, me encanta tu blog aunque nunca te he comentado nada, haces unos postres deliciosos.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.