dilluns, 20 de juny del 2011

Amanida de pasta

Un plat refrescant per començar aquesta setmana de calor i en la que entrarem de ple a l’estiu.



Ingredients per 2 persones:
140gr. de pasta (podeu triar la que vulgueu per fer l’amanida, llacets, espirals...)
1 o 2 ous durs
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 pastanaga
1 llauna de tonyina
Enciam
Anxoves
2 cullerades de maionesa

Posem a bullir la pasta amb abundant aigua durant 8 minuts o el que indiqui l’envàs.
Posem a bullir l’ou dur cobert d’aigua durant 10 minuts.
Tallem la resta d’ingredients en trossets petits i ho afegim en un vol.
Quan estigui la pasta l’escorrem i li passem aigua freda, li traiem l’excés d’aigua i l’afegim a les verdures trossejades.
Afegim també la tonyina  i la maionesa i barregem bé.
Deixem refredar l’ou dur i l’afegim per damunt al final.
Es pot barrejar l’enciam amb l’amanida o fer-ho com jo, presentant-ho al mig. 


2 comentaris:

  1. Són tant agraïdes les amanides de pasta, oi? Cada dia en menjaria una de diferent. La teva amb la vista ja paga.

    ResponElimina
  2. Si, i a més li pots posar qualsevol ingredient que tinguis i sempre està boníssim.

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.