dissabte, 20 de juny de 2015

Gelat de Trifàsic de Baileys

Us apeteix un trifàsic ben fresquet? Doncs aquí us presento la versió amb gelat.

(Amb aquesta entrada me'n recordo de la Roser del bloc Trifàsic de Baileys, segur que t'agrada... jejejej)

Ho vaig veure fa temps en un bloc però no puc dir on perquè no m'ho vaig anotar, només tinc la recepta en un paper que vaig trobar fa poc; la recepta que tenia anotada porta licor de cafè, ja que era un gelat de cafè, però jo no en tenia i ho he substituït per licor de Baileys.

En realitat era un gelat per fer sense màquina per fer gelats, per aquest motiu s'introdueix el licor, perquè quedi ben cremós, i no s'endureixi, però jo he volgut fer-ho amb la màquina ja que estic acostumada i ha quedat ben cremós i sobretot deliciós! 

Així doncs ho podeu fer amb màquina geladora o sense.





Ingredients:

300ml. de nata líquida
175gr. de llet condensada
2 cullerades de cafè instantani
2 cullerades de Baileys

Si feu la recepta amb la geladora, batre els ingredients i posar a la geladora uns 20 o 25 minuts o fins que estigui ben muntat.
Guardar al congelador.

Si ho feu sense geladora, batre fins que quedi muntat, no molt, i posar al congelador.


Més fàcil impossible i tant bo.....mMMmmmm    Disfruteu!!


6 comentaris:

  1. jajajaj per favor!! que si m'agrada diu.....m'APASSIONA!! i saps que és la primera vegada que el veig!! gràcies per aquest "semi-homenatge"jaja me l'enduc amb el teu permís!! qeu booo....petons

    ResponSuprimeix
  2. Veus que boja s´ha tornat! jajajaja....

    ResponSuprimeix
  3. Ostres molt i molt interessant i no dubto que genial de sabor!! Són d'aquells gelats que semblen "obvis" al llegir-los però que mai hi penses quan tens la geladora prepara!! M'encanta Roser!!
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  4. Un gelat adult... m'encanta! Per desgràcia no me'n deixen fer gaires, d'aquesta mena a casa, però hauré de fer un sabotatge i provar de fer-lo, sembla delliciós! Bona revetlla!
    Marta

    ResponSuprimeix
  5. Una miqueta no queda??....delicios es poc.....delicatesen pura !!!!
    Petonets.

    ResponSuprimeix

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.