dimecres, 24 de setembre del 2014

Sushi

Hola de nou!

Quants dies... Em vaig despedir per uns dies ja que estava a punt de donar a llum i ja han passat uns 3 mesos!! Com passa de ràpid el temps...

Ja tenim amb nosaltres a l'Ares i ja té 2 mesos i mig! No m'ho puc creure, tot el que hem passat i el que ens ha canviat la vida a mi i a la meva parella...però estem tant contents que no podem demanar res més. Aquí us la presento:





La veritat és que trobo a faltar passar pels vostres blocs i publicar receptes i fins hi tot fer-ne! Ja que el temps no em dona més de si, el tinc dedicat tot a la meva princeseta.
Doncs el que intentaré poc a poc és tornar a recuperar una mica el ritme però segur tal i com he dit, poc a poc, ja que la meva filla em necessita al seu costat en els seus primers mesos de vida (bueno i tota la vida jejej) i jo intentaré fer el que pugui per fer-la feliç.

Avui us proposo una recepta que és el primer cop que provo a fer i que m'encanta!! 
Vaig trobar al Lidl un kit per fer sushi, i no m'ho vaig pensar dos cops, ja que ho tenia pendent de feia molt temps.

El resultat ha estat facilíssim i boníssim!!! Us animo a fer-ne perquè a més a mi m'ha encantat fer els rotlles i tot... i veure al final que queda tant be!



Ingredients:
120gr. d'arròs (mes o menys)
2 lamines d'alga nori
vinagre d'arròs
sal
salmó 
tonyina fresca

1 esterilla de bambú

Posar a bullir l'arròs durant uns 15 minuts. Quan estigui, ho escorrerem i posarem l'arròs en un bol.

Mentre encara estigui calent posarem una mica de sal i vinagre d'arròs al gust, ho barregem be i deixem refredar.

Estendre l'esterilla i posar a sobre la làmina d'alga nori amb la cara brillant de cara a baix. Posar arròs per sobre cobrint tota l'alga (deixar arròs per l'altra alga) deixant un marge al costat superior. 
Posar al costat inferior salmó (també hi podeu afegir surimi, cogombre, alvocat...), i enrotllem amb l'ajuda de l'esterilla per formar un rotllo, el costat superior que hem deixar de marge, el suquem amb aigua perquè quedi segellat.
Tallem amb un ganivet humit uns 6-8 talls del rotlle.

Fem el mateix procediment amb l'altra alga i el farcim de tonyina fresa i el que vulguem.

ho presentem acompanyat de gingebre, wasabi, salsa de soja... El que més us agradi. I a gaudir!!


14 comentaris:

  1. oh!! Quina preciositat!! Felicitats, parella!! Quina alegria, tenir l'Ares amb vosaltres! A mi em falten dues setmanes per parir i ja estic ben nerviosa i amb ganes de conèixer la cara de la nostra filla, també!! Petons i molts ànims per la nova rutina!!!

    ResponElimina
  2. moltes felicitats......està preciosa

    ResponElimina
  3. Moltes felicitatssss !!!!...quine princeseta mes bonica , quina preciositat !!!!...ara tens molta feina...pero de la millorrrr.
    aquet sushi el tinc que fer que la teva recepte es molt tentadora.
    Petonetssss.

    ResponElimina
  4. Moltíssimes felicitats!!! quina família més bonica!! I clar que si, ara a dedicar-te a ella que el temps passa volant, tot i així has tret temps per fer un sushi perfecte! un petó!

    ResponElimina
  5. alaaaa nena quina monada!! moltissimes felicitats!! quina nena més maca teniu!! a disfrutar-la que ja se sap, absorbeix tot el temps!!! molt bo aquest sushi, jo també en vaig fer fa poc i no pararia de fer-ne! m'encnata!! petonss familiaaa

    ResponElimina
  6. Roser, moltísimes felicitats!!!! Tens una nena guapisima!!!! I sembla molt mes gran!!! Ara ja saps que tota ajuda a la cuina sera bona! Molts petons

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats preciosa! Quina familia tan maca, la nena es una princeseta, quina monada! Espero que et deixi una mica de temps per anar publicant de tant en tant i saber de tu bonica, a disfrutar d'aquesta nina!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  8. Ooooooo! Roser es una presiositat! Moltes felicitats!!! Com tu dius jo tambe trobo a faltar veure els blocs i fer receptes, pero els petitons i la feina estiren molt! Tot i que son el mes bonic que hi ha. Disfruteu molt!!!

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats! Quina nena tan bonica! Ara el que toca és gaudir-ne!
    Marta

    ResponElimina
  10. Segur que el sushi és boníssim però la "peque" està moníssima i acaparada tota l'atenció de l'entrada jajaja MOLTES FELICITATS!!! A tots 3! I si noia, el temps vola així que a agafar-s'ho amb calma i a gaudir-ne!
    Molts petons!

    ResponElimina
  11. Ooooh1 què formosa!!! bentornada...encara que sigui de tant en tant.

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats!! Sense dubte la millor recepta que has fet :) Petonets família!

    ResponElimina
  13. Ooish!!!, que monada, es preciosa, muchísimas felicidades!!! ;-)
    Y cómo siempre la receta una pinta deliciosa!!

    Un abrazo

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.