dilluns, 2 de juny del 2014

Pastís de maduixes amb nata i 3 anys de bloc!!

Doncs si, ja em arribat als 3 anys de bloc, i que ràpid passa el temps! 
Ahir dia 1 de juny vaig complir tres anys del començament d'una etapa gastronòmica que em fa créixer cada dia aprenent i gaudint, i que espero que duri molt temps més.
Moltes gràcies als que em seguiu tant per aquí com pel facebook, així que, a continuar s'ha dit!

Ja sabeu que jo sóc de poques paraules, així que anem per feina, que aquesta recepta s'ho mereix de lo boníssima que està.
Quan la vaig veure al bloc de Kanela y Limón, vaig saber que no tardaria molt en provar-la. És una recepta molt fàcil i el resultat és bonic i deliciós!!
Així doncs, celebrarem com es mereix l'aniversari d'aquest bloc.





Ingredients:

Per la capa blanca:
100gr. de formatge per untar (philadelphia o el que més us agradi)
250ml. de nata per muntar
250ml. de llet
60gr. de sucre
1 sobre de cuajada
1 pessic de sal

Per la capa rosa:
180gr. de maduixes madures
250ml. de nata per muntar
250ml. de llet
60gr. de sucre
2 sobres de cuajada
1 pessic de sal

Tenim que tenir un motlle preparat, en el meu cas vaig fer servir un de silicona, però si utilitzeu un motlle d'algun altre material, el podeu sucar amb una mica d'oli perquè alhora de desemmotllar sigui més fàcil.

Començarem amb la capa blanca.
Posem tots els ingredients junts en un recipient al foc i remenem contínuament fins que es dissolgui tot i la mescla comenci a bullir. Retirem i aboquem al motlle que teniem preparat. Ho posem a la nevera mentre preparem la següent capa.

Continuem amb la capa rosa fent el mateix que el pas anterior, afegint tots els ingredients en un recipient. Les maduixes les haurem netejat i triturat anteriorment.(per triturar-les millor ho podem fer afegint una mica de la llet dels ingredients, així no ens quedarà una mescla tant espessa).
Remenem la mescla fins que comenci a bullir. Retirem i ho afegirem per sobre de la capa blanca.

La capa blanca la traiem de la nevera, estarà bastant cuatllada però la capa rosa la tenim que volcar amb molta cura. 
El que primer faig és agafar una forquilla i faig unes petites ratlles per sobre de la capa blanca, sense foradar molt, després vaig afegint la capa rosa cullerada a cullerada, molt poc a poc perquè no s'enfonsi, i finalment ho posem un altre cop a la nevera fins que es cuatlli tot bé. Ho podem fer d'un dia per l'altre i així quedarà perfecte. O esperem unes 4 hores o així.

Quan ha passat el procés ho desemmotllem i a servir!!


14 comentaris:

  1. moltes felicitats una recepta per lleparse els dits

    ResponElimina
  2. Moltíssimes felicitats! Un pastís a l'alçada del gran esdeveniment! Petons i a continuar!

    ResponElimina
  3. per molts i molts anys, el pastis, ...... ummmm, ¡¡¡que bó!!!

    ResponElimina
  4. Moltíssimes felicitats! Per l'aniversari del blog i per la bona feina que hi vas fent. Aquest és un súper pastís d'aniversari, molt vistós i amb fruita deliciosa... molt original :)
    Marta

    ResponElimina
  5. Preciós pastís! Segur que està deliciós, maduixes amb nata! ummmmm! Per molts i molts anys! Felicitats pels tres anys de bloc guapíssima!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  6. A part que queda un pastís preciós, ha d'estar boníssim i ben fresquet per aquests primers dies de calor ;). Moltes felicitats per aquests 3 anys, i que en siguin molts més!! un petonàs!!

    ResponElimina
  7. moltissimes felicitats guapissima!! a seguir amb el bloc i amb moltes idees que segur que el nen te'n donará!! jeeje doncs aquest postre no l'havia vist mai pero em sembla d'escandol! apuntat que queda! petons

    ResponElimina
  8. Moltíssimes felicitats!!! Ho has celebrat amb un bon pastís!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  9. Per un any més de receptes!! prova a fer aquest flam però amb dos xocolates...és de vici!.

    ResponElimina
  10. Per molts i molts anys!!!!, felicitats i la recepta com sempre, amb una pinta boniiiiisssima!!!

    Petons

    ResponElimina
  11. MUCHÍIIISIMAS FELICIDADES, Y SÍIIIII me encanta, jiji, cumplimos a la vez así que nada, a por el siguiente vamos!!! qué tal tu embarazo? cómo lo llevas??? un besazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, a por el siguiente!! Mi embarazo muy bien!! Me queda ya nada, 3 semanitas.....uff que nervios!!! gracias por preguntar! Besos

      Elimina
  12. Moltíssimes felicitats guapetona!!! Sento el retràs, però últimament em falten hores ;) petonets i que vagi molt be el part!!!!!! muakis

    ResponElimina
  13. Un pastís molt bonic i refrescant!! Ideal per a l'estiu. I moltes felicitats per l'aniversari del blog!! Petonets!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.