dilluns, 10 de març del 2014

Pastís de formatge i Oreo

Aquest pastís el vaig veure al bloc de Las recetas de MJ i com no, no em vaig poder resistir a provar-lo. 
El resultat va ser una grata sorpresa, estava tant deliciós que el qualificaria com dels millors pastissos de formatge que he menjat. No deixeu de provar-lo, us encantarà tant a vosaltres com als que els hi doneu a tastar!

No he fet cap canvi a la recepta però us escric igualment els ingredients i procediment, encara que si entreu al bloc de las recetas de MJ trobareu un vídeo explicatiu que encara fa més fàcil la recepta. 

Així que no teniu excusa!




Ingredients:

Per la base i cobertura:
34 galetes Oreo sense el farcit, només la cobertura
80gr. de mantega sense sal

Pel farcit:
800gr. de formatge philadelphia
80gr de sucre
100ml. de llet
El farcit de les 34 Oreos
8 fulles de gelatina neutra
Suc de 1/2 llimó
Un pessic de sal
400gr de nata per muntar (guardar a la nevera)
40gr de sucre


Començarem separant la crema de totes les galetes, i aquesta la guardem pel farcit.

Folrem la base d'un motlle desemmotllable amb paper vegetal, en el meu cas de 26 cm. de diàmetre. Aquest pas és per facilitar quan traiem el pastís de la base.
Triturem les galetes, i en guardem una mica per la cobertura, per la decoració final. Amb la mantega una mica desfeta o a punt de pomada, la barregem amb les galetes fins aconseguir una massa, que posarem a la base del motlle, aplanant fins que quedi totalment cobert. Ho reservem a la nevera.

Ara posem les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda i reservem.

Dins d'una olla posem el farcit de les galetes, el formatge, el suc de llimona i el sucre, i escalfem a foc mig sense parar de barrejar, afegim també el pessic de sal i barregem fins que quedi una mescla homogènia. Ara afegim la llet, i aquesta ajudarà a desfer algun grumoll que hagi pogut quedar. Barregem fins que estigui ben integrat. 
Escorrem be la gelatina i la incorporem, i tornem a barrejar fins que es dissolgui i comenci a bullir la mescla.
Reservem.

Ara muntarem la nata amb unes varetes elèctriques si pot ser, ja que sinó ens cansarem bastant; per això la posarem en un bol (millor que estigui freda perquè ens assegurarem de que monti) juntament amb el sucre i les muntem. No les hem de muntar del tot sinó semimuntades, que quedi una mica cremós.

Ara anirem afegint la mescla anterior de formatge a la nata. N'afegim una mica i barregem suaument, una mica més i tornem a barrejar suau, i així fins que ho tinguem tot en una mescla homogènia.

Finalment buidem la mescla al motlle que teníem preparat. Aplanem la superfície si queda desigual i la deixarem reposar a la nevera un mínim de sis hores.

Quan la desemmotllem per presentar-la, posem per sobre el pols de les galetes Oreo que havíem guardat. 

I a gaudir!!




18 comentaris:

  1. Ostres, mira que el tinc a pendents aquest pastís, però mai m'animo a fer-lo!
    Fa una pinta boníssima, i el tall es veu perfecte, t'ha quedat de luxe Roser!

    Petons!

    ResponElimina
  2. Nena, que bo!! Carai, jo no l'havia vist a la MJ però ara que l'has fet me l'apunto ara mateix!! petons

    ResponElimina
  3. Mmmmmmmmmmmmmm aquest cau aquest cap de setmana! quina pinta!

    ResponElimina
  4. Avui ens hem posat d'acord, jo també he publicat un pastís de formatge, tot i que molt diferent al teu!
    Aquests pastissos quallats en fred m'encanten, i amb les oreos ha de ser de vici total!!

    ResponElimina
  5. Si li ensenyo a la meva filla petita me'l farà preparar avui mateix....ahir a la nit no va parar fins que no li vaig fer popcakes d'oreo..n'és una fanàtica d'aquestes galetes...els hi hem de restringir! Petons i gràcies per la idea!

    ResponElimina
  6. Bon´ssima....quin plaer poguerna agafar un tallet....uffff....
    Petonets.

    ResponElimina
  7. oohh ohhhh ohhh i que alt t'ha quedat!!! aixo ho he de fer amb aqeusta pinta.....quina gana m'ha vingut! petons

    ResponElimina
  8. Amb aquests ingredients resulta un pastís molt bo. Com m´agraden les Oreo!!!! el faré. Petons,

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta!! T'ha quedat altíssim i diu Fes-me una mossegada!!
    El formatge amb oreo és boníssim, només ho he tastat en frosting, però en pastís ha de ser brutal!
    Petons

    ResponElimina
  10. Noia! la foto del tall és d'allò més temptadora...ha d´estar de muerte!

    ResponElimina
  11. Roser , ¡¡que bo i que bonic t'ha quedat

    ResponElimina
  12. Ostres quina passada! Els pastissos de formatge m'encanten i les oreo... no sé però és una d'aquelles galetes que he menjat poquíssimes vegades i les trobo absolutament interessants! Aquest pastís és realment un "must" :D

    ResponElimina
  13. Boníssim, a mi les oreo m'encanten i combinades amb el formatge... mmm!!!
    petons

    ResponElimina
  14. A mi no cal que em diguis dues vegades que faci un cheesecake... m'agraden taaaant!!! aquest fa una pinta espectacular, així que va directament al llistat de pendents, i espero que no s'hi estigui gaire temps ;-). Un petonàs!

    ResponElimina
  15. Com que les oreo m'encanten, aquest pastís sé que m'ha d'agradar. A més, té un aspecte fantàstic! El contrast dels colors, la textura... sembla boníssim!
    Marta

    ResponElimina
  16. Queda molt vistós!!! el tastarem, que jo sóc addicta als pastissos de formatge.
    Petonets

    ResponElimina
  17. Un pastís de formatge molt bo i vistós!! Petonets!

    ResponElimina
  18. Estava flipant! He vist la foto i el nom de l'entrada i pensava 'doncs jo les oreo no les veig...', acostumada a veure el típic cheesecake amb trossos de oreo a dins la crema de formatge, i llegint he vist que es LA OREO pero en gegant! Qué original i que divertit, a més de diferent a tota la resta, m'ha agradat molt, me la apunto per fer-la, clar que no hi ha excusa, faré una ullada al blog de l'MJ també ;)
    Un petó

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.