dissabte, 19 d’octubre del 2013

Boles d'espinacs i avena

Aquestes boles les he vist molt per la xarxa i sempre em quedava amb les ganes de provar-les. Doncs aquí teniu la meva versió. Ben sana i deliciosa!!



Ingredients (entre 15 i 20 boles):
500gr. d'espinacs frescos
1 ceba petita
2 ous 
5 cullerades d'avena
3 o 4 cullerades de formatge parmesà
2 alls
sal
pebre
oli d'oliva

Posarem els espinacs a bullir amb aigua durant uns 3 minuts. Els escorrem bé i deixem templar una mica. Després les tallem amb un ganivet perquè no quedin els trossos junts i sigui més fàcil de treballar.

Posem els espinacs en un bol, afegim la ceba petita pelada i tallada en trossets molt petits, els ous, l'avena, el formatge, l'all pelat i tallat ben petit, sal i pebre al gust i un rajolí d'oli. 

Ho barregem tot, i fem boles.

Les posem en una placa de forn a 200 graus amb escalfor a dalt i a baix, i deixem que es faci durant uns 10 minuts o fins que veguem que es comença a daurar la part de damunt.

Ho podeu acompanyar amb el que més us agradi, jo ho he presentat com aperitiu amb una base de tomàquet fregit.


16 comentaris:

  1. Doncs sí! Fan molt bona pinta, Roser! I no semblen massa difícils de fer. Molt xules, presentades amb el pinxo! Petons

    ResponElimina
  2. Roser molt bona combinació amb el tomàquet i original el plat!
    Salutacions

    ResponElimina
  3. Molt bona idea per menjar verdura de manera ben original. T'agafo la idea!
    Marta

    ResponElimina
  4. Un aperitiu amb molta clase...una combinacio perfecta

    ResponElimina
  5. Han de quedar molt gustoses.
    I com a aperitiu queden super vistoses.

    ResponElimina
  6. Jo no les havia vist, per la xarxa, Roser, però sembla que han de ser molt gustoses!!! I la presentació molt bonica. Petonets i bon diumenge.

    ResponElimina
  7. Què bona combinació de parmesà i bledes...el punt com no és el de la civada. Supergustoses.

    ResponElimina
  8. quina bona barreja noia!!! amb aixo triumfes! apuntat! petons

    ResponElimina
  9. Per mi també són una novetat Roser i m'agraden molt! Una combinació molt gustosa i a mi que les bledes no m'acaben d'agradar... segurament seria una molt bona manera de "camuflar-les" :)
    Petons

    ResponElimina
  10. Que bones!!! He de probar a fer-les a veure si consegueixo que el meu nen mengi espinacs... Petons!

    ResponElimina
  11. Quina manera més curiosa de menjar espinacs, i que bones que han de ser! L'espinac amb formatge és una molt bona combinació, t'ha quedat molt ben presentat.
    Petons

    ResponElimina
  12. El trobo molt original, i la combinació ha d'estar molt bona.
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Quin plat més vistós Roser!!!! Una bona combinació. Petonets

    ResponElimina
  14. fan molt bona pinnta aquestes boletes!!!!!

    ResponElimina
  15. Una presentacion estupenda para esta delicia.
    Besos

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.