dimarts, 2 de juliol del 2013

Pizza de pera amb nous

La pizza amb pera, normalment es fa amb formatge gorgonzola, ja que la combinació d'aquests dos ingredients caça molt bé,  però aquest, és dels únics formatges que no m'agrada, així que jo vaig fer la meva versió amb formatge mozzarela i va quedar boníssim!!


Ingredients:
Massa per a 2 persones:
150gr de farina de força (més o menys, ho faig a ull)
½ paquet de llevat de panader amb pols
Oli d’oliva
Sal


Farem la massa posant la farina en un bol, afegim un grapat de sal i el llevat. Posem aigua en un got i un dit d’oli d’oliva i ho posem al microones uns 30 segons per templar. Ho afegim a la farina poc a poc, i barrejant amb una cullera de fusta fins que quedi una massa homogènia no passa res si se'ns apega una mica, no cal amassar molt. Ho tapem i deixem reposar una hora.

Quan hagi passat aquest temps, haurà doblat el volum. Posem farina en una superfície, Farem la massa posant la farina en un bol, afegim un grapat d’orenga, sal i el llevat. Posem aigua en un got i un dit d’oli d’oliva i ho posem al microones uns 30 segons per templar. Ho afegim a la farina poc a poc, i barrejant amb una cullera de fusta fins que quedi una massa homogenia i una mica humida, que s’apegui a la cullera. Ho tapem i deixem reposar una hora.


Quan hagi passat aquest temps, haurà doblat el volum. Posem farina en una superfície, volquem la massa i l'amassem una mica fins que no s’apegui a les mans. Estirem la massa, i la posem a la safata del forn amb l’ajuda del corró.

Encenem el forn a 230-250° escalfor a dal i a baix.


Ara posem els ingredients per sobre:
Nata de cuinar
1 pera
Nous pelades
Mozzarela ratllada

Posem la nata de cuinar escampada per tota la pizza. Per sobre el formatge ratllat i per acabar la pera i les nous.




15 comentaris:

  1. oh que bona, Roser! L'he de fer, l'he de fer, l'he de fer!! Em sembla genial, pera i nous, o formatge mozzarel·la!! Això ha de ser la senzillesa subliminal!!! ha ha ha (es nota que m'ha agradat molt?) Petonets, guapa.

    ResponElimina
  2. Mira que jo no soc gaire de fruita feta al forn, però és que aquesta pizza fa una pinta espectacular!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Roser, em sembla que ha de ser deliciosa! una abraçada!

    ResponElimina
  4. Roser, ¡¡que bona!! te una pinta bonissima

    ResponElimina
  5. Me l'apunto!!! Pera i formatge....mmmmm....
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  6. Uhhhmmm, que bona Roser! Tinc un llibre de receptes de pizza i n'hi ha una molt semblant però amb poma. Segur que amb pera també està boníssima, la provaré!
    Petonet!

    ResponElimina
  7. Quina pintaasssaa aquesta pizza amb pera!!! mai hi he posat fruita a una pizza, pero trobo que pot quedar molt be! apuntat! ptons

    ResponElimina
  8. Fantàstica! no l´he provada mai amb peres...Em supera la foto!

    ResponElimina
  9. Una pizza ben diferent, a mi em va bé amb gorgonzola i amb nous!;)

    ResponElimina
  10. Carai, m'agraden molt els ingredients que hi poses i realment jo també prefereixo la mozzarela, el gorgonzola no m'agrada gaire.
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Mmmm, jo faig una focaccia amb aquests ingredients...una pizza també ha de ser boníssima.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  12. Ostres que original! no l'he provat mai amb pera, i sent de la zona de Lleida serà un delicte no fer-la, no??? un petó!

    ResponElimina
  13. No hi ha dubte que aquesta pizza ha de ser una delícia!!! A mi m'encanta la barreja dolç-salat i tot el que porta formatge així que: un èxit total!!!! :)

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.