dimarts, 28 de maig del 2013

Broquetes de pollastre al curry i pinya. I un altre premi!



Aquest mes a Memòries d'una cuinera ens inviten a preparar broquetes.
Doncs la meva proposta són unes broquetes marinades amb curry i combinades amb uns trossets de pinya i pebrot del piquillo. Una opció fàcil, exòtica molt bona!



Ingredients per 6 broquetes:
Pel marinat:
Oli d'oliva verge extra
Curry
El suc de 1/2 llimona
Sal

Pollastre filetejat uns 6 trossos
Pinya envasada al natural
Pebrots del piquillo en llauna

Tallem el pollastre a daus i ho posem en un plat fons. Afegim un bon raig d'oli, el suc de mitja llimona, curry al gust i sal. Ho deixem macerar una hora o dos.

Després ja podem muntar les broquetes. Amb un pal de broqueta punxem el pollastre combinat amb la pinya i el pebrot.

Posem una mica d'oli en una paella i fregim les broquetes.


                                           


Finalment m'agradaria agraïr un altre premi que m'han concedit, últimament estic que em surto!!! jejejej Moltíssimes gràcies al bloc Receptes amb vida per pensar amb mi!!



15 comentaris:

  1. Vaig comprar curri per petició de la meva parella i no sabia pas com utilitzar-lo... així que gràcies per aquesta recepta tan original, m'has convençut! XD

    ResponElimina
  2. La combinació dolç salat m'agrada moltíssim. I justament el pollastre es presta a la combinació!! Petons

    ResponElimina
  3. felicitats pel premi i per les broquetes! Quina pintassa...ja me les menjaria ja per dinar avui! petons

    ResponElimina
  4. Enhorabona pel premi Roser, ben merescut!

    I les broquetes m'han encantat!

    Petons!

    ResponElimina
  5. Ja se m'está fent la boca aigua... el pollastre amb el curry i la pinya casen perfectament!!

    Per un un sopar, ¡fet!

    ResponElimina
  6. Unes broquetes molt addients pel temps que fa (o hauria de fer), caloreta, estiuet... Tenen molt bona pinta
    Marta

    ResponElimina
  7. wowww que ricos Roser, fáciles y deliciosos, me encanta la mezcla curry + piña! un besazo wapa

    ResponElimina
  8. Felicitats pel premi i per les broquetes!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  9. M'agraden molt les maceracions i és una bona pensada per fer broquetes.
    Felicitats pel premi.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  10. el pollastre al curry m'encanta! i més si es en format broqueta, jajajajajja. moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
  11. M'encanta el curry!!! Que bones. Un peto

    ResponElimina
  12. Unas brochetas muy ricas :) que pinta... además con una ensalada es muy sano. Un beso

    Recetas de una gatita enamorada
    Estoy de sorteo

    ResponElimina
  13. Pollastre i pinya!!! una combinació fantàstica. Com m´agrada!!! Petons,

    ResponElimina
  14. El pollastre amb el curry m'agrada moltíssim, però l'acostumo a acompanyar amb poma, què es la meva perdició!!

    ResponElimina
  15. Molt bones... el pollastre, pinya, i pebrot és tot un clàssic i el toc del curry li deu donar el què a la broqueta.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.