dimarts, 16 d’abril del 2013

Regal inesperat!!!

Aquest any, bueno, ara ja és l'any passat, vaig participar en l'amic invisible gastronòmic (AIG), era el primer cop que hi participava i em feia molta il·lusió participar en un joc tan divertit però vaig acabar esperant dies i dies i fins hi tot mesos a que m'arribés el regal i poder conèixer una altra persona del món de la blogosfera, però aquest dia no va arribar. Em vaig quedar desil·lusionada però  per sort estava molt contenta de la persona que em va tocar a mi, i que li hagués arribat bé el regal i que li hagués agradat, aquesta va ser una satisfacció.

Al final, la setmana passada vaig rebre un regal de la Sandra del blog Cake Lab, que es va oferir a fer-ni un a una de les persones que ens vam quedar sense AIG, que en total vam ser 4, i aquesta vaig ser jo. Sandra, ja t'he agraït el que has fet i ja saps que m'ha fet molta il·lusió. Moltes gràcies de nou!!!!! Estic tant contenta!!!! jejejej

I aquí una fotografia del pedaç de regal que m'ha fet, m'ha agradat tot moltíssim!!!!



Ahh i parlant de regals també voldria agraïr als blogs Cuinant entre llibres i Cocina de emergencia per otorgar-me el premi Best blog.
Estic molt contenta i m'encanta que hagueu pensat amb mi!!! Gràcies!!

                                           

9 comentaris:

  1. Roser, quin bon regal!! Encara que hagi arribat una mica amb retard, arriba amb la primavera i segur que ho disfrutaràs més!! Enhorabona!! Petons

    ResponElimina
  2. Enhorabona per haber tingut al final, l'amic invisible :)

    ResponElimina
  3. Genial. M'alegra que tinguis el teu regal, t'ho mereixes perque tu t'ho currares molt en les cosetes que em vas enviar!!
    Un abraç!

    ResponElimina
  4. Ostres Roser!!!!
    Quina sorpresa de regal eh??? que xulo!!!
    I per la part que em toca... doncs crec que et mereixes el premi i per això te'l vam atorgar des de Cuinant entre llibres ;-)

    ResponElimina
  5. uallaaaa nena quina maravella!!! mas vale tarde que nunca!! ja ho dieun bé ja!!! m'encanta i t'ho mereixes que ets un sol! que mal ...no sabia que us havieu quedat sense...vaya organitzacio,no!? petons

    ResponElimina
  6. Roser!!! Me alegro muchísimo que te haya gustado el regalito. Te mereces eso y más por lo que leo en el resto de los comentarios. Nos hemos conocido por casualidades de la vida (o del aig... jejeje...)y me encantaaa! Espero que sea el comienzo de una dulce amistad. ;)
    Petonets!

    ResponElimina
  7. Uauuuu nena quinas cosetes tan bonicas ...felicitats !!! segur tu mereixes....
    Petonets.

    ResponElimina
  8. un buen regalo y mas emoción cuando es inesperado.
    disfrútalo
    peto

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.