dimecres, 17 d’abril del 2013

Brownie de clares

Aquesta adaptació la vaig fer després de que em sobressin unes quantes clares d'ou i no sabia que fer-ne. La recepta la vaig trobar per internet i la vaig fer una mica a la meva manera, però no me'n recordo on la vaig treure la idea, la qüestió és que la superfície queda cruixent com el brownie i està molt bo!!


Ingredients:
5 clares d'ou
90gr. de sucre blanc
90gr. de sucre glaç
250gr.de xocolata negra (nestlé postres o la que us agradi més)
200ml. de nata
140gr. de farina

Encendre el forn a 200 graus.
Fondre la xocolata juntament amb la nata i reservar.
Muntar les clares, quan estiguin a mig fer anem afegint els sucres poc a poc.
Afegim la xocolata fosa a les clares muntades i barregem suaument amb moviments envolvents  i després afegim poc a poc la farina barrejant al mateix temps.
Posem en un motlle i ho introduïm al forn,; ho deixem uns 25-30 minuts, mirem si està fet amb un ganivet llarg o el que tingueu, si surt net, ja està!


12 comentaris:

  1. Un brownie només de clares ???? molt més lleuger i sa, ben aprofitades Roser..Petonssss,

    ResponElimina
  2. Té una pinta molt temptadora...
    Marta

    ResponElimina
  3. Que suau i bò, no tardará a venir a la meva taula !!!
    petonets.

    ResponElimina
  4. aixo si que es un miracle! m'enduc la recepta! petons

    ResponElimina
  5. Vaya, un brownie para culturistas, que maravilla. Bss.

    ResponElimina
  6. ah, caram! Doncs és molt bona idea per aprofitar les clares, Roser! No havia vist mai brownies fets sense el rovell. Aquesta recepta me la guardo ara mateix! Un aprofitament genial. Petons

    ResponElimina
  7. Amb clares deu quedat tendríssim!.Bona idea.

    ResponElimina
  8. Doncs és una excel.lent manera d'aprofitar clares i té un aspecte magnífic.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  9. molt bona idea, i molt bona recepta pel colesterol

    ResponElimina
  10. Si que sorpren que només porti clares, a més que t'ha quedat amb una pinta!!! Quines ganes de fer una bona queixalada!
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. què bo, més suau i sà, el faré, bsts

    ResponElimina
  12. Que bonics i coloristes, i les roses per ser la primera vegada que utilitzes fondant tan quedat d'allò més bé! Bona diada de SAnt Jordi!

    ResponElimina

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.